Vej til Vantore i Nysted med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg
Vantore, Nysted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Vantore fra de vigtigste steder i Nysted med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vantore

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Vantore?

Disse Bus linjer standser nær Vantore: 730.

Vantore, Nysted, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vantore i Nysted

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vantore i Nysted, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vantore på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vantore i realtid.

Du kan tage til Vantore med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 730

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vantore fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vantore, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Nysted, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vantore, Nysted
Vantore, Nysted Vantore er en lille landsby på det sydøstlige Lolland. Landsbyen ligger i Guldborgsund Kommune og tilhører Region Sjælland. Vantore nævnes på skrift første gang i 1231. Navnet kommer muligvis af det oprindelige navn på den nu næsten udtørrede Storesø, som da kan have heddet Wanti, af vante i betydn. "mangle" ("søen der ofte mangler vand") med efterleddet wara ("udyrket areal"). Altså Wantiwara: "det udyrkede areal ved søen Wanti". Storesø ligger nu som mose- og engstrækninger syd for byen, afvandet mod øst til Guldborgsund af Mårbækken. Sydvest for byen ligger Lillesø, der afvandes mod syd af Odderbækken. I Jernalderen lå der et bælte af udyrket jord mellem Vantore og Frejlev, hvilket kan ses af stednavne som Nysted Skov og Bækkeskov. I dag findes kun den østligste del af skovene tilbage under navnet Roden Skov. Vantores område strakte sig i den tidlige middelalder sikkert også rundt om Nysted Nor til det, der i dag er Aalholm Folehave og Aalholm Hestehave. Store dele af sognet var i 12- og 1300-tallet ejet af kongen, som byggede borgen Aalholm før 1300. Men i 1409 fik Nysted købstadsrettigheder og derfor blev Vantore delt i en stor østlig og en lille vestlig del med Nysted by liggende i midten. Vantore lægger navn til en håndboldklub. Kampene blev oprindelig spillet udendørs på en græsbane midt på Billevej. Fra 1974 har man spillet i Kettingehallen.
Sådan kommer du til Vantore med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Vantore med appen!