Fortsæt til primært indhold

Vej til Vejle Boldklub i Vejle med Bus eller Jernbane?

Vejvisning til Vejle Boldklub fra de vigtigste steder i Vejle med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vejle Boldklub

Spørgsmål & svar

 • Hvad er de nærmeste stationer til Vejle Boldklub?

  De nærmeste stationer til Vejle Boldklub er:

  • Sysselvej V Vb Parken er 432 meter derfra, 7 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vejle Boldklub?

  Disse Bus linjer standser nær Vejle Boldklub: 11, 202, 205, 4.

  Flere detaljer
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vejle Boldklub i Vejle

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vejle Boldklub i Vejle, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vejle Boldklub på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vejle Boldklub i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vejle Boldklub? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Sysselvej V Vb Parken.

Du kan tage til Vejle Boldklub med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 11, 202, 205, 4

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vejle Boldklub fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vejle Boldklub, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Vejle, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vejle Boldklub, Vejle
Lettere at komme til Vejle Boldklub med appen!