Vej til Venø Kro i Struer med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Venø Kro?

De nærmeste stationer til Venø Kro er:

  • Venø Havn (Struer Kom) er 370 meter derfra, 5 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Venø Kro?

Disse Bus linjer standser nær Venø Kro: 346.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Venø Kro i Struer

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Venø Kro i Struer, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Venø Kro på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Venø Kro i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Venø Kro? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Venø Havn (Struer Kom).

Du kan tage til Venø Kro med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 346

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Venø Kro fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Venø Kro, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Struer, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Venø Kro, Struer

Nærmeste stationer til Venø Kro i Struer

Lettere at komme til Venø Kro med appen!