Vej til Vetten i Bø med Bus eller Jernbane

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Vetten fra de vigtigste steder i Bø med Bus eller Jernbane

Klik på en rute for at få opdaterede køreplaner, live ankomsttider og trin-for-trin vejvisning.

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Vetten?

Disse Bus linjer standser nær Vetten: Bus - 18-841.

Find vej fra din nuværende placering
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 2800 byer i 90+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Søger du efter vejvisning til Vetten i Bø, Norge?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Vetten med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Vetten - Bus: Bus - 18-841.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Vetten på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Vetten på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Vetten, Bø
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Ankomster i realtid. Køreplaner, kort & mere