Vej til Via University College i Horsens med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Vejvisning til Via University College fra de vigtigste steder i Horsens med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Via University College

Sådan kommer du til Via University College af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Fra Vejle Kommune Sundhedsafdelingen, Vejle 80 min
Gå
Jernbane - IC
IC
Gå
Fra Erhvervsakademi Aarhus (Business Academy Aarhus), Århus 81 min
Jernbane - RE
RE
Gå
Fra Vejle 74 min
Jernbane - RE
RE
Gå

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Via University College?

De nærmeste stationer til Via University College er:

  • Via/Chr. M. Østergårdsvej (Horsens Kom) er 209 meter derfra, 3 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Via University College?

Disse Bus linjer standser nær Via University College: 1, 2.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Via University College?

Disse Jernbane linjer standser nær Via University College: IC, RE.

Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Via University College i Horsens

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Via University College i Horsens, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Via University College på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Via University College i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Via University College? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Via/Chr. M. Østergårdsvej (Horsens Kom).

Du kan tage til Via University College med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 2 Jernbane: IC, RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Via University College fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Via University College, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Horsens, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Via University College, Horsens
Via University College, Horsens VIA University College er en af de otte professionshøjskoler i Danmark, som blev etableret i 2008. VIA uddanner inden for de pædagogiske og socialfaglige, sundhedsfaglige og teknisk-merkantile områder. Samlet tilbyder VIA over 50 videregående uddannelser på dansk og/eller engelsk samt efter- og videreuddannelser. VIA deltager i en række forsknings- og udviklingsprojekter. I januar 2008, opstod VIA som en fusion af de mellemlange videregående uddannelser i Østjylland og Midt- og Vestjylland, som tidligere hørte under CVU'erne: Jysk Center for Videregående Uddannelse (JCVU), CVUalpha, CVU Midt-Vest, cvu vita og Vitus Bering Danmark. VIA har hovedsæde i Skejby i det nordlige Århus, men aktiviteterne forankres på syv campusser fordelt på 39 adresser i hele Region Midtjylland.

Nærmeste stationer til Via University College i Horsens

Lettere at komme til Via University College med appen!