Vej til Viborg Stadionhal i Viborg med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Viborg Stadionhal?

De nærmeste stationer til Viborg Stadionhal er:

  • Kasernehallen (Viborg Kom) er 127 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Viborg Stadion er 241 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Viborg Stadionhal?

Disse Bus linjer standser nær Viborg Stadionhal: 1, 2, 28, 60, 67, 960X.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Viborg Stadionhal?

Disse Jernbane linjer standser nær Viborg Stadionhal: RA.

Viborg Stadionhal, Viborg, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Viborg Stadionhal i Viborg

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Viborg Stadionhal i Viborg, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Viborg Stadionhal på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Viborg Stadionhal i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Viborg Stadionhal? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Kasernehallen (Viborg Kom); Viborg Stadion.

Du kan tage til Viborg Stadionhal med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 1, 2, 28, 60, 67, 960X Jernbane: RA

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Viborg Stadionhal fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Viborg Stadionhal, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Viborg, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Viborg Stadionhal, Viborg
Viborg Stadionhal, Viborg Vibocold Arena Viborg (tidligere Viborg Stadionhal) er en sportshal i Viborg i Danmark, der hovedsageligt bliver brugt til håndbold. Hallen har plads til ca. 3000 tilskuere (ca. 1883 siddepladser), og den er hjemmebane for Viborg HK's hold i Håndboldligaen og Damehåndboldligaen. en 30. april 2017 skiftede hallen navn til Vibocold Arena Viborg.Tilskuerrekorden i Viborg Stadionhal er på 3.000 tilskuere og blev sat den 3. maj 2007 hvor Viborg HK’s damer tog imod Slagelse i den 2. DM-finale. Den næststørste rekord blev sat d. 7. december 2003, hvor der var topkamp mellem Viborg HK med Ulrik Wilbek i spidsen mod Mors-Thy Håndbold, kampen om 1 pladsen, i en fyldt Viborg stadionhal med i alt 2800 tilskuere på lægterne. Det er pr. 1 maj 2010 det næststørste tilskuertal i en 1 divisionskamp. Rekorden indehaves af HC Midtjylland, som havde et tilskuertal på mere end 3000.
Sådan kommer du til Viborg Stadionhal med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Viborg Stadionhal med appen!