Fortsæt til primært indhold

Vej til Vigsø Bugt i Hanstholm med Bus eller Jernbane?

Vigsø Bugt kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Vigsø Bugt fra de vigtigste steder i Hanstholm med Bus eller Jernbane

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vigsø Bugt

  • Bus Bus: Bus - 317

Spørgsmål & svar

  • Hvilke Bus linjer standser nær Vigsø Bugt?

    Disse Bus linjer standser nær Vigsø Bugt: Bus - 317.

    Flere detaljer
Vigsø Bugt kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vigsø Bugt i Hanstholm

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vigsø Bugt i Hanstholm, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vigsø Bugt på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vigsø Bugt i realtid.

Du kan tage til Vigsø Bugt med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: Bus - 317

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vigsø Bugt fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vigsø Bugt, hvilket er grunden til at over 865 millioner brugere, herunder brugere i Hanstholm, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vigsø Bugt, Hanstholm
Vigsø Bugt, Hanstholm Vigsø Bugt er navnet på en bugt med vanddybder på omkring 10 meter på Thys nordkyst mod Skagerrak mellem Hanstholm og Lild Strand, med naturområdet Vejlerne beliggende mod sydøst. Den har navn efter den lille by Vigsø lidt øst for Hanstholm, hvor også Vigsø Feriecenter er beliggende. Landskabet langs bugten er præget af klitter, heder og plantager. Mod vest ligger Hanstholmknuden (Habitatområde nr 220), der er den østlige del af Natura 2000-område nr. 24 Hanstholm Reservatet, Hanstholmknuden, Nors sø og Vandet sø. nr. 44 Lild Strand og Lild Strandkær, ligger mod nordøst, og store områder er del af fredninger på i alt 1.208 hektar på begge sider af Lild Strand .
Sådan kommer du til Vigsø Bugt med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Vigsø Bugt med appen!