Vej til Virum St i Virum med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Virum St?

De nærmeste stationer til Virum St er:

  • Virum St. er 56 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Virum St. (Frederiksdalsvej) er 111 meter derfra, 2 minutters gang.
  • Virum Torv (Grønnevej) er 243 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Virum St?

Disse Bus linjer standser nær Virum St: 170, 184.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Virum St?

Disse Jernbane linjer standser nær Virum St: E.

Virum St, Virum, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Virum St i Virum

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Virum St i Virum, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Virum St på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Virum St i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Virum St? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Virum St.; Virum St. (Frederiksdalsvej); Virum Torv (Grønnevej).

Du kan tage til Virum St med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 170, 184; Jernbane: E.

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Virum St fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Virum St, hvilket er grunden til at over 460 millioner brugere, herunder brugere i Virum, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Virum St, Virum
Virum St, Virum Virum Station er en station på Nordbanen, og er dermed en del af S-togs-systemet. Stationen dækker kvarteret Virum, nord for Kongens Lyngby. Det oprindelige trinbræt ved Virumgade blev 15. maj 1936 flyttet 700 meter mod nord i forbindelse med elektrificeringen af banen.
Sådan kommer du til Virum St med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Virum St med appen!