Fortsæt til primært indhold

Vej til Vojens i Haderslev med Bus eller Jernbane?

Se Vojens, Haderslev, på kortet

Vojens kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia

Vejvisning til Vojens fra de vigtigste steder i Haderslev med offentlig transport

Følgende transitruter har ruter, der kommer tæt på Vojens

Sådan kommer du til Vojens af Jernbane?

Klik på ruten Jernbane for at se trin for trin anvisninger med kort, ankomstlinje og opdaterede tidsplaner.

Spørgsmål & svar
 • Hvad er de nærmeste stationer til Vojens?

  De nærmeste stationer til Vojens er:

  • Vojens Vestergade V Elmegade er 21 meter derfra, 1 minutters gang.
  • Vojens Vestergade V Kultur- Og Musikhuset er 153 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Vojens Vestergade V Rådhuscentret er 284 meter derfra, 4 minutters gang.
  • Vojens St. er 655 meter derfra, 9 minutters gang.
  Flere detaljer
 • Hvilke Bus linjer standser nær Vojens?

  Disse Bus linjer standser nær Vojens: 135.

  Flere detaljer
 • Hvilke Jernbane linjer standser nær Vojens?

  Disse Jernbane linjer standser nær Vojens: IC, ICL.

  Flere detaljer

Se Vojens, Haderslev, på kortet

Vojens kort Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Get it on Google Play Download on the App Store

Offentlig transport til Vojens i Haderslev

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vojens i Haderslev, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vojens på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vojens i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vojens? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vojens Vestergade V Elmegade; Vojens Vestergade V Kultur- Og Musikhuset; Vojens Vestergade V Rådhuscentret; Vojens St..

Du kan tage til Vojens med Bus eller Jernbane. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 135 Jernbane: IC, ICL

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vojens fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vojens, hvilket er grunden til at over 930 millioner brugere, herunder brugere i Haderslev, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vojens, Haderslev
Vojens, Haderslev Vojens (tysk: Woyens) er en stationsby i Sønderjylland, nær Haderslev. Den har 7.412 indbyggere (2021) og er beliggende i Vojens Sogn og Jegerup Sogn ikke langt fra motorvej E45. Byen ligger i Haderslev Kommune og tilhører Region Syddanmark. Vojens er station på jernbanen Fredericia – Padborg. Byen har blandt andet en Efterskole (ungdomsskole), en ny folkeskole (de to gamle folkeskoler Povlsbjerg og Bregnbjerg blev slået sammen i 2012, kaldes nu Lagoniskolen), der er delt op i to afdelinger (0.-6. klasse og 7.-9. klasse), en svømmehal, skøjtehal (SE Arena indtil 15. august 2018, derefter Frøs Arena) færdigbygget 2011 + "Blikskuret" – det gamle), jernbanestation, gokartbane og speedwaybane samt et ishockeyhold i den bedste danske ishockeyliga, SønderjyskE Ishockey. SønderjyskE Ishockey er en klub i Sønderjysk Elitesport. Hvert år bliver verdens største træf for ishockeyfans afholdt her. Har vundet guld flere gange, bl.a 2015, 2014, 2009 og 2008. Kædebutikken Skousen blev startet i Vojens af familien Skousen, men senere solgt videre. Firmaet Gram, der producerer hvidevarer som køleskabe og komfurer, har hovedsæde i Vojens. Vojens var indtil 2007 hovedby i Vojens Kommune. I perioden august 2015 - maj 2016 udgav den lokale forfatter Marc Kenan Maciejewski ti kriminoveller med Vojens som scene. Historierne handler om politibetjent Robin Jansen fra Hvidovre, som ved en overflytning bliver makker med den lokale betjent Ellen Holm. Sagerne finder sted i hele byen og under de lokale events, som Høtte og ishockey kamp i SE Arenaen. I sommeren 2016 blev novellerne udgivet som samlet bog under navnet Vojens-mordene
Sådan kommer du til Vojens med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Vojens med appen!