Vej til Vorbasse i Billund med Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Vorbasse?

De nærmeste stationer til Vorbasse er:

  • Vorbasse, Østergade V Vorbasse Skole er 182 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Vorbasse Busholdeplads er 223 meter derfra, 3 minutters gang.
  • Vorbasse Skole er 300 meter derfra, 4 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Vorbasse?

Disse Bus linjer standser nær Vorbasse: 179.

Vorbasse, Billund, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vorbasse i Billund

Søger du efter vejvisning til Vorbasse i Billund, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Vorbasse med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Vorbasse - Bus: 179.

Søger du et stoppested tæt på dit bestemmelsessted? Prøv disse transportalternativer: Vorbasse; Vorbasse Busholdeplads; Vorbasse Skole.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Vorbasse på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Vorbasse på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Vorbasse, Billund
Vorbasse, Billund Vorbasse er en mindre by i Sydjylland med 1.284 indbyggere (2019), beliggende i Vorbasse Sogn. Byen ligger i Billund Kommune og tilhører Region Syddanmark. I byen ligger Vorbasse Kirke. Årligt afholdes det store Vorbasse Marked med ca. 1/4 million besøgende. Byen er desuden kendt for Vorbasse Krigshavn, byens gadekær, hvori overdelen af en russisk ubåd tidligere var søsat, indtil man lavede en grundig renovering af "krigshavnen". Ubåden står nu på campingpladsen. Endelig har byen lagt navn til Vorbassedrengene, en gruppe mænd der drev en indbringende virksomhed med plyndring af gravhøje i 1800-tallet.
Sådan kommer du til Vorbasse med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Vorbasse med appen!