Vej til Vordingborg Station i Danmark med Jernbane eller Bus?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvad er de nærmeste stationer til Vordingborg Station?

De nærmeste stationer til Vordingborg Station er:

  • Vordingborg St. (Banegårdspladsen) er 15 meter derfra, 1 minutters gang.

Hvilke Bus linjer standser nær Vordingborg Station?

Disse Bus linjer standser nær Vordingborg Station: 661R.

Hvilke Jernbane linjer standser nær Vordingborg Station?

Disse Jernbane linjer standser nær Vordingborg Station: RE.

Vordingborg Station, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Den mest populære urbane transportapp i Danmark.
Alle lokale transportmuligheder i en enkelt app
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vordingborg Station i Danmark

Vil du gerne vide, hvordan du kommer til Vordingborg Station i Danmark, Danmark? Moovit hjælper dig med at finde den bedste måde at komme til Vordingborg Station på med trin-for-trin vejvisning fra den nærmeste offentlige transitstation.

Moovit leverer gratis kort og live vejvisning som help til at finde vej rundt i din by. Se køreplaner, ruter, tidsplaner, og find ud af, hvor længe det tager at komme til Vordingborg Station i realtid.

Søger du efter det nærmeste stoppested eller den nærmeste station på Vordingborg Station? Tjek denne liste over de nærmeste stoppesteder på dit bestemmelsessted Vordingborg St. (Banegårdspladsen).

Du kan tage til Vordingborg Station med Jernbane eller Bus. Her er de linjer og ruter, der har stoppesteder i nærheden - Bus: 661R Jernbane: RE

Vil du se, om der er en anden rute, der kan få dig til dit bestemmelsessted hurtigere? Moovit hjælper dig med at finde alternative ruter eller tider. Få nemt vejvisning fra og til Vordingborg Station fra Moovit Appen eller webstedet.

Vi gør det let at komme til Vordingborg Station, hvilket er grunden til at over 720 millioner brugere, herunder brugere i Danmark, stoler på Moovit som den bedste app for offentlig transport. Du behøver ikke at downloade en individuel bus app eller tog app, Moovit er din alt-i-et transit app, der hjælper dig med at finde den bedste tilgængelige bus- eller togtid.

Vordingborg Station
Vordingborg Station Vordingborg Station er en dansk jernbanestation i Vordingborg. Stationen er beliggende på Sydbanen som er dobbeltsporet nord for Vordingborg, syd for Vordingborg er banen enkeltsporet, men den er ved at blive ombygget med dobbeltspor over nye Masnedsund- og Storstrømsbroer i forbindelse med opgradering af Sydbanen pga. Femern Bælt-forbindelsen.
Sådan kommer du til Vordingborg Station med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Lettere at komme til Vordingborg Station med appen!