Vej til Vrads i Them med Bus eller Jernbane?

Start
Slut
Søg

Spørgsmål & svar

Hvilke Bus linjer standser nær Vrads?

Disse Bus linjer standser nær Vrads: 215.

Vrads, Them, Danmark Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit er verdens top transit app.
Understøtter over 3000 byer i 92+ lande verden over!
Google Play badge AppStore badge

Offentlig transport til Vrads i Them

Søger du efter vejvisning til Vrads i Them, Danmark?

Det er lige blevet meget nemmere at finde ud af, hvordan man kommer til Vrads med Moovit. Få vejvisning og find det nærmeste stoppested ved hjælp af Moovit Mobil App eller Moovit Web App.

Bus eller Jernbane og andre muligheder er relevante alternativer inden for offentlig transport, som kan bruges til at nå dit bestemmelsessted. Følgende transitlinjer har ruter, der kommer i nærheden af Vrads - Bus: 215.

Bruger du en specifik bus app til at tjekke bustiderne? Og en anden app til tog for at få togtiderne? Med Moovit, har vi alle dine offentlige transportmuligheder i en brugervenlig gratis app.

Moovit hjælper dig med at finde de hurtigste måder at komme til Vrads på, med de mest opdaterede køreplaner. Download vores app for at få live trin-for-trin vejvisning, tidsoverslag i realtid, og besked om hvilken transitlinje i nærheden vil bringe dig til Vrads på den korteste tid. Download Moovit for at se, hvorfor Google Play Store og Apple App Store har udnævnt os som en af de bedste transportapper på markedet.

Vrads, Them
Vrads, Them Vrads er en landsby i Midtjylland med 203 indbyggere i byområdet (2016), byen nåede ifølge Danmarks Statistik for første gang over tohundrede indbyggere i 2009 . Vrads er beliggende ved hedeområderne Vrads Sande fem kilometer vest for Bryrup og 20 kilometer syd for Silkeborg. Byen hører til Silkeborg Kommune og er beliggende i Region Midtjylland. Landsbyen hører til Vrads Sogn, og Vrads Kirke ligger i byen. Vrads er kendt som en aktiv by med grøn profil. Der er et økologisk byggemarked, håndværkere der bygger i træ, halm og ler, opsætter finske masseovne, laver biologisk vandrensning, foruden almindeligt VVS-arbejde. Byens største virksomhed laver bæredygtige kvartsgulve. Der er endvidere terapeuter med tilbud om flere forskellige terapiformer og nogle få konventionelle og økologiske landbrug tilbage. Vrads Købmandshandel ligger i centrum af landsbyen og drives kollektivt af en gruppe indbyggere. Købmandshandlen indeholder også et lille galleri samt netcafe. Vrads har sin egen hjemmeside: www.vrads.dk Fredag den 9. november kårede foreningen "Landsbyerne i Danmark" Vrads som Årets Landsby 2012.
Sådan kommer du til Vrads med offentlig transport – Om stedet
Billedet er muligvis ophavsretsbeskyttet Find ud af mere på Wikipedia
Moovit - Din lokale transit app til Android og iOS
Moovit Lettere at komme til Vrads med appen!