Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρείτε τις καλύτερες διαδρομές προς Ανδρέα Μιαούλη, Μαραθώνος

Δείτε το Ανδρέα Μιαούλη, Μαραθώνος, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Ανδρέα Μιαούλη (Μαραθώνος) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Ανδρέα Μιαούλη

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Ανδρέα Μιαούλη με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Ανδρέα Μιαούλη στη πόλη Μαραθώνος

  • Νεος Βουτζας - Neos Boytzas,8 λεπ περπάτημα,
  • Τερμα 314β (Νεος Βουτζασ),9 λεπ περπάτημα,
  • 14η Κυβέλης (Πάρκο),18 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Ανδρέα Μιαούλη στη πόλη Μαραθώνος

  • 314,Β* Ν. Βουτζας [2ο Γυμνάσιο] - Παλληνη - Στ. Δουκ. Πλακεντιας - B* N. Boutzas [2o Gymnasio] - Pallini - St. Douk. Plakentias,
  • 314Β,Β* Ν. Βουτζας (2ο Γυμνάσιο) - Παλληνη - Στ. Δουκ. Πλακεντιας,
  • ΓΡΑΜΜΉ 3,Κόκκινο Λιμανάκι - Ν.Βουτζάς,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ανδρέα Μιαούλη;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ανδρέα Μιαούλη είναι:

    • Νεος Βουτζας - Neos Boytzas είναι 588 μέτρα μακριά, 8 λεπ περπάτημα.
    • Τερμα 314β (Νεος Βουτζασ) είναι 645 μέτρα μακριά, 9 λεπ περπάτημα.
    • 14η Κυβέλης (Πάρκο) είναι 1375 μέτρα μακριά, 18 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ανδρέα Μιαούλη;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Ανδρέα Μιαούλη: 314

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Ανδρέα Μιαούλη στην πόλη Μαραθώνος;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Ανδρέα Μιαούλη στην Μαραθώνος είναι το Νεος Βουτζας - Neos Boytzas. Απέχει 8 λεπ με τα πόδια.

Δείτε το Ανδρέα Μιαούλη, Μαραθώνος, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Μαραθώνος.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Ανδρέα Μιαούλη στη πόλη Μαραθώνος

Πώς να φτάσετε Ανδρέα Μιαούλη στη πόλη Μαραθώνος, Ελλάδα;

Είναι εύκολο με το Moovit. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του δρόμου σας και ο εντοπιστής διαδρομής του Moovit θα εντοπίσει τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε εκεί! Δεν είστε σίγουροι πού να αποβιβαστείτε στο δρόμο; Κατεβάστε το Moovit App για να βρείτε ζωντανές οδηγίες (συμπεριλαμβανομένου του πού θα κατεβείτε στο δρόμο Ανδρέα Μιαούλη), δείτε τα ωράρια και λάβετε τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης για τις αγαπημένες σας γραμμές γραμμές λεωφορείο, προαστιακός ή μετρό.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο δρόμο Ανδρέα Μιαούλη; Δείτε τη λίστα των κοντινότερων στάσεων που είναι διαθέσιμες στον προορισμό σας: Νεος Βουτζας - Neos Boytzas; Τερμα 314β (Νεος Βουτζασ); 14η Κυβέλης (Πάρκο).

Λεωφορείο:

Κατεβάστε το Moovit App για να δείτε το τρέχον δρομολόγιο και τις διαθέσιμες διαδρομές για τη πόλη Μαραθώνος. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή λεωφορείου για να ελέγξετε το χρόνο του λεωφορείου ή μια εφαρμογή τρένων για να λάβετε τις ώρες για τα τρένα. Το Moovit είναι η μόνη εφαρμογή συγκοινωνίας όλα-σε-ένα που σας βοηθά να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

Κάνουμε εύκολη τη μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία προς Ανδρέα Μιαούλη, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην πόλη Μαραθώνος εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Μαραθώνος, Αθήνα

Ανδρέα Μιαούλη, Μαραθώνος

Μετακινηθείτε στη πόλη Μαραθώνος με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Μαραθώνος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Μαραθώνος.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Μαραθώνος χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Μαραθώνος ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Μαραθώνος; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Μαραθώνος; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Μαραθώνος με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο, προαστιακός ή μετρό σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Μαραθώνος περιλαμβάνει 3 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, προαστιακός ή μετρό, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των ΣΤΑΣΥ - STASY, ΣΤΑΣΥ - STASY, HELLENIC TRAIN SA, Συγκοινωνίες Αθηνών - ΟΑΣΑ, Συγκοινωνίες Αθηνών - ΟΑΣΑ, HELLENIC TRAIN SA, Διεθνής Αερολιμένας Αθηνών / Athens International Airport, ΚΤΕΛ Αττικής, ΚΤΕΛ ΕΥΒΟΙΑΣ, ΚΤΕΛ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ, Sights of Athens - Αξιοθέατα της Αθήνας, Sights of Athens - Αξιοθέατα της Αθήνας, Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Πειραιά, Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Λυκόβρυσης - Πεύκης και Δημοτική Συγκοινωνία Δήμου Διονύσου

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Ανδρέα Μιαούλη στη πόλη Μαραθώνος

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Ανδρέα Μιαούλη στη πόλη Μαραθώνος

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Ανδρέα Μιαούλη σε…