Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Ηλιόκαλη με λεωφορείο;

Οδηγίες προς Ηλιόκαλη με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Ηλιόκαλη

    ΛεωφορείοΛεωφορείο: 31.

Πώς να πάω στο προορισμό Ηλιόκαλη με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Ηλιόκαλη

  • Ηλιόκαλη, 1 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Ηλιόκαλη

  • 1, Λογγάδες - Δροσοχώρι - Ανατολή - Ελεούσα,
  • 3, Ηλιόκαλη - Πλατεία,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ηλιόκαλη;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Ηλιόκαλη είναι:

    • Ηλιόκαλη είναι 22 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
  • Ποια γραμμή λεωφορείο σταματά κοντά στο Ηλιόκαλη;

    3

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Ηλιόκαλη;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Ηλιόκαλη είναι το Ηλιόκαλη. Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

Δείτε το Ηλιόκαλη στον χάρτη

Δημόσια Συγκοινωνία προς Ηλιόκαλη

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Ηλιόκαλη, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Ηλιόκαλη με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Ηλιόκαλη σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Ηλιόκαλη; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Ηλιόκαλη.

Λεωφορείο: 31.

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Ηλιόκαλη από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Ηλιόκαλη, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Ηλιόκαλη, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Ηλιόκαλη Διεύθυνση: Οδός Ηλιόκαλη - Δροσοχώρι στην Ηλιόκαλη

Ηλιόκαλη
ΗλιόκαληΔεκατέσσερα χιλιόμετρα από την πόλη των Ιωαννίνων, στους πρόποδες του Δρίσκου, ανάμεσα από την κοινότητα Πλατανιά και Δροσοχώρι και σε υψόμετρο 600 μέτρων, βρίσκεται ένα από τα λεγόμενα καμποχώρια, η Ηλιόκαλη. Το χωριό απλώνεται σε μια έκταση 3.300 στρεμμάτων και είναι κτισμένο μέσα σε ένα πυκνό δάσος, με πολλά καταπράσινα δέντρα και θάμνους, και πολλές πηγές με φυσικό νερό. Η ιστορία αναφέρει ότι το χωριό προϋπήρχε από τα παλαιά χρόνια σαν συνοικισμός με την ονομασία Μουρκιούς, και ότι κατοικούσαν Τούρκοι, εξού και η ονομασία. Στις 2 Μαΐου 1927 ο οικισμός Μουρκιούς μετονομάστηκε σε Κοινότητα Ηλιόκαλης, παίρνοντας την ονομασία αυτή από το μοναστήρι της Ηλιόκαλης, που βρίσκεται στην περιοχή. Οι κάτοικοι ασχολούνται κυρίως με τη γεωκτηνοτροφία αλλά και με οικοδομικές εργασίες. Το χωριό παράγει πολλά κτηνοτροφικά προϊόντα, και ξακουστό στην περιοχή είναι το γνήσιο τσίπουρο, που φτιάχνεται με τον παλαιό παραδοσιακό τρόπο και που η απόσταξη του δεν παύει και σήμερα να είναι για τους κατοίκους μια μεγάλη γιορτή, στην οποία συμμετέχουν όλοι οι συγγενείς και φίλοι του κάθε παραγωγού. Η γιορτή αυτή φυσικά συνοδεύεται από πολλούς παραδοσιακούς μεζέδες. Η κεντρική εκκλησία της Αγίας Παρασκευής, με την επιβλητική της παρουσία, γιορτάζεται στις 26 Ιουλίου κάθε χρόνο με πολιτιστικές εκδηλώσεις. Στις άκρες του χωριού δεσπόζουν επίσης τα 2 εξωκλήσια του Αγίου Γεωργίου και της Ζωοδόχου πηγής. Στο χωριό βρίσκεται ακόμη το παλιό και διατηρητέο δημοτικό σχολείο που κατασκευάσθηκε το 1913, αν και ακόμη περιμένει την επιχορήγηση του Υπουργείου πολιτισμού για την συντήρηση του. Λειτουργούσε έως το 1987 όπου και κατασκευάστηκε το νέο δημοτικό σχολείο. Ενεργός και με μεγάλη κοινωνική δράση είναι και ο Μορφωτικός Σύλλογος Ηλιόκαλης. Με μεγάλη συμμετοχή των ηλικιωμένων του χωριού ιδρύθηκε πριν μερικά χρόνια και το κέντρο Ηλικιωμένων (ΚΑΠΗ), με μεγάλη παρέμβαση στην τοπική κοινωνία. Ιδρυτής του κέντρου είναι ο αειμνηστος Θεοχάρης Τσιώνης. Στην Β΄ Ερασιτεχνική Κατηγορία βρίσκεται επίσης και η τοπική ομάδα, Π.Α.Ο. Ηλιόκαλης. Στις 4 Δεκεμβρίου 1997 η κοινότητα Ηλιόκαλης συνενώθηκε με τον νεοδημιουργηθέντα Δήμο Παμβώτιδος. Πρόεδρος τις τοπικης Κοινοτητας Ηλιόκαλης είναι ο Γεώργιος Ι. Μπήτας. Το χωριό σφύζει από ζωή, αν και πολλοί κάτοικοι του χωριού μετανάστευσαν στο εξωτερικό και σε άλλες περιοχές της Ελλάδας. Οι Ηλιοκαλίτες έχουν μεγάλη προσήλωση στα ήθη και έθιμα του τόπου τους.

Μετακινηθείτε στη πόλη Ιωάννινα με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Ιωάννινα δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Ιωάννινα.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Ιωάννινα χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Ιωάννινα ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Ιωάννινα; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Ιωάννινα; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Ιωάννινα με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Ιωάννινα περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων, ΙΚΕΑ Ιωάννινα

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Ηλιόκαλη

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Ηλιόκαλη

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Ηλιόκαλη σε…