Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κάτω Λαψίστα Σχεδιασμός ταξιδιών δημόσιας συγκοινωνίας

Δείτε το Κάτω Λαψίστα στον χάρτη

Οδηγίες προς Κάτω Λαψίστα με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Κάτω Λαψίστα

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο:

Πώς να πάω στο προορισμό Κάτω Λαψίστα με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί Λεωφορείο κοντά σε Κάτω Λαψίστα

  • Κάτω Λαψίστα (Κεντρική),1 λεπ περπάτημα,

Γραμμές Λεωφορείο προς Κάτω Λαψίστα

  • 2,Κατσικάς - Ελεούσα - Λαψίστα,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κάτω Λαψίστα;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κάτω Λαψίστα είναι:

    • Κάτω Λαψίστα (Κεντρική) είναι 13 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κάτω Λαψίστα;

    Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κάτω Λαψίστα: 2

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Κάτω Λαψίστα;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Κάτω Λαψίστα είναι το Κάτω Λαψίστα (Κεντρική). Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

Δείτε το Κάτω Λαψίστα στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Ιωάννινα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Κάτω Λαψίστα

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Κάτω Λαψίστα, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Κάτω Λαψίστα με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Κάτω Λαψίστα σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Κάτω Λαψίστα; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Κάτω Λαψίστα (Κεντρική).

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Κάτω Λαψίστα από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Κάτω Λαψίστα, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Ιωάννινα, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Ιωάννινα

Κάτω Λαψίστα
Κάτω ΛαψίσταΗ Κάτω Λαψίστα είναι χωριό της Ηπείρου στην Περιφερειακή Ενότητα Ιωαννίνων, το οποίο απέχει 14 χιλιόμετρα ΒΔ. από την πόλη των Ιωαννίνων, 8 χλμ. ΒΔ. από την Ελεούσα (έδρα του δήμου) και είναι σε υψόμετρο 470 μέτρα. Στην ευρύτερη περιοχή υπήρχε η ομώνυμη λίμνη η οποία αποξηράνθηκε το 1958 και δημιουργήθηκε γεωργική γη και βοσκότοποι. Θρησκευτικό αξιοθέατο αλλά και πολιούχος ναός του χωριού είναι η εκκλησία του Αγίου Γεωργίου, χρονολογίας του 15ου αιώνα με σπάνιες τοιχογραφίες. Το χωριό και η εκκλησία αναφέρονται σε χρυσόβουλο του αυτοκράτορα Ανδρόνικου Παλαιολόγου του πρεσβυτέρου το 1319 ως "Λεαυσίστα" ή "Λαυσίστα" αναγράφεται σε ένα άλλο Χρυσόβουλο του ίδιου αυτοκράτορα περί την αρχαία εκκλησία του Αγίου Γεωργίου. Ως οικισμός αναφέρεται επίσημα μετά την απελευθέρωση της Ηπείρου το 1919 στο ΦΕΚ 184Α - 19/08/1919 να προσαρτάται στην τότε κοινότητας Λαψίστης. Το 1936 με το ΦΕΚ 104Α - 22/02/1936 ορίστηκε έδρα της ομώνυμης νεοϊδρυθείσας κοινότητας. Σύμφωνα με το σχέδιο Καλλικράτης αποτελεί την τοπική κοινότητα Άνω Λαψίστης της δημοτικής ενότητας Πασαρώνος που υπάγεται στο δήμο Ζίτσας και σύμφωνα με την απογραφή 2011 απογράφονται 386 κάτοικοι.

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Κάτω Λαψίστα

Γραμμές Λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Κάτω Λαψίστα

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Κάτω Λαψίστα σε…