Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Κατσικάς Σχεδιασμός ταξιδιών δημόσιας συγκοινωνίας

Δείτε το Κατσικάς στον χάρτη

Οδηγίες προς Κατσικάς με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Κατσικάς

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο:

Πώς να πάω στο προορισμό Κατσικάς με Λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή Λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί Λεωφορείο κοντά σε Κατσικάς

  • Μάντζιος,1 λεπ περπάτημα,

Γραμμές Λεωφορείο προς Κατσικάς

  • 1,Ηλιόκαλη - Χαροκόπι - Μουζακαίοι - Πλατεία,
  • 2,Ελληνικό - Σ. Σερβιανών - Γόριτσα - Ανατολή - Ελεούσα,
  • 3,Ηλιόκαλη - Κουτσελιό - Πλατεία,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κατσικάς;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κατσικάς είναι:

    • Μάντζιος είναι 16 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κατσικάς;

    Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κατσικάς: 2, 5

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Κατσικάς;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Κατσικάς είναι το Μάντζιος. Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

  • Τι ώρα είναι το πρώτο Λεωφορείο προς Κατσικάς;

    Η γραμμή 2 είναι το πρώτο Λεωφορείο που πηγαίνει Κατσικάς. Σταματάει κοντά στις 7:19 ΠΜ.

  • Τι ώρα είναι το τελευταίο Λεωφορείο προς Κατσικάς;

    Το 2 είναι το τελευταίο Λεωφορείο που πηγαίνει στο Κατσικάς. Σταματάει κοντά στις 5:46 ΜΜ.

Δείτε το Κατσικάς στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Ιωάννινα.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Κατσικάς

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Κατσικάς, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Κατσικάς με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Κατσικάς σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Κατσικάς; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Μάντζιος.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Κατσικάς από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Κατσικάς, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Ιωάννινα, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Ιωάννινα

Κατσικάς
ΚατσικάςΟ Κατσικάς είναι Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ιωαννιτών που υπάγεται στο νομό Ιωαννίνων ο οποίος ανήκει διοικητικά στην περιφέρεια της Ήπειρου. Οι πληθυσμός του ανέρχεται σε 3.885 κατοίκους. Ο οικισμός αναγνωρίσθηκε ως κοινότητα έξι χρόνια μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, στις 7 Αυγούστου 1919. Στο παρελθόν ο πληθυσμός του χωριού, όπως αναφέρουν διάφοροι ιστοριοδίφες, μεταβαλλόταν συνεχώς ακολούθωντας αυξητική τάση. Το πότε πρωτοϊδρύθηκε το χωριό δεν είναι γνωστό, όσο για την ονομασία οι απόψεις διίστανται και γύρω από την ονοματολογία έχουν γραφτεί ακόμη και προφορικές παραδόσεις. Η παράδοση αναφέρει ότι το όνομα το πήρε από κάποιον ο οποίος φύλαγε κατσίκια δηλαδή «Κατσικάς». Οι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται με τη γεωργία, την πτηνοτροφία και άλλα επαγγέλματα. Ο Κατσικάς από πολύ παλιά παρουσίαζε ανεβασμένο μορφωτικό επίπεδο. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας τον δάσκαλο τον πλήρωναν οι ίδιοι οι κάτοικοι και η Μητρόπολη. Από τον Κατσικά αναδείχθηκε ο λαμπρός επιστήμονας Δημήτριος Μαρούλης που γεννήθηκε το 1840. Απεφοίτησε από τη "Ζωσιμαία σχολή" στη συνέχεια φοίτησε στο "Πανεπιστήμιο Αθηνών" και μετά στη Γερμανία. Με την επιστροφή του έγινε Δ/ντης στο "Διδασκαλείο Σερρών". Έγραψε πολλές επιστημονικές εργασίες και μια απ’ αυτές ήταν η «Περί μορφώσεως Ελλήνων διδασκάλων», που τυπώθηκε στην Αθήνα το 1888. Δίκαια καυχώνται οι Κατσικιώτες για τον άνθρωπο που ξεπήδησε στην εποχή του σκοταδισμού. Ο τέως Δήμος Παμβώτιδος είχε έως το 2011 την έδρα του στον Κατσικά λόγω θέσης, αφού αποτελούσε κομβικό σημείο για τα υπόποιπα Δημοτικά Διαμερίσματά του.

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Κατσικάς

Γραμμές Λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Κατσικάς

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Κατσικάς σε…