Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Κατσικά στη πόλη Κατσικάς με λεωφορείο;

Δείτε το Κατσικά, Κατσικάς, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Κατσικά (Κατσικάς) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Κατσικά

  • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Κατσικά με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Κατσικά στη πόλη Κατσικάς

  • Κατσικάς,3 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Κατσικά στη πόλη Κατσικάς

  • 1,Ηλιόκαλη - Χαροκόπι - Μουζακαίοι - Πλατεία,
  • 2,Ελληνικό - Σ. Σερβιανών - Γόριτσα - Ανατολή - Ελεούσα,
  • 3,Ηλιόκαλη - Κουτσελιό - Πλατεία,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
  • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κατσικά;

    Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Κατσικά είναι:

    • Κατσικάς είναι 141 μέτρα μακριά, 3 λεπ περπάτημα.
  • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κατσικά;

    Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Κατσικά: 2

  • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Κατσικά στην πόλη Κατσικάς;

    Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Κατσικά στην Κατσικάς είναι το Κατσικάς. Απέχει 3 λεπ με τα πόδια.

  • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Κατσικά στη πόλη Κατσικάς;

    Η 2 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Κατσικά στη πόλη Κατσικάς. Σταματάει κοντά στις 7:24 ΠΜ.

  • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Κατσικά στη πόλη Κατσικάς;

    Η 2 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Κατσικά στη πόλη Κατσικάς. Σταματάει κοντά στις 5:42 ΜΜ.

Δείτε το Κατσικά, Κατσικάς, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Κατσικάς.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Κατσικά στη πόλη Κατσικάς

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Κατσικά στη πόλη Κατσικάς, Ελλάδα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Κατσικά με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Κατσικά σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Κατσικά; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Κατσικάς.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Κατσικά από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Κατσικά, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Κατσικάς, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Κατσικάς, Ιωάννινα

Κατσικά, Κατσικάς
Κατσικά, ΚατσικάςΟ Κατσικάς είναι Δημοτική Κοινότητα του Δήμου Ιωαννιτών που υπάγεται στο νομό Ιωαννίνων ο οποίος ανήκει διοικητικά στην περιφέρεια της Ήπειρου. Οι πληθυσμός του ανέρχεται σε 3.885 κατοίκους. Ο οικισμός αναγνωρίσθηκε ως κοινότητα έξι χρόνια μετά την απελευθέρωση των Ιωαννίνων, στις 7 Αυγούστου 1919. Στο παρελθόν ο πληθυσμός του χωριού, όπως αναφέρουν διάφοροι ιστοριοδίφες, μεταβαλλόταν συνεχώς ακολούθωντας αυξητική τάση. Το πότε πρωτοϊδρύθηκε το χωριό δεν είναι γνωστό, όσο για την ονομασία οι απόψεις διίστανται και γύρω από την ονοματολογία έχουν γραφτεί ακόμη και προφορικές παραδόσεις. Η παράδοση αναφέρει ότι το όνομα το πήρε από κάποιον ο οποίος φύλαγε κατσίκια δηλαδή «Κατσικάς». Οι κάτοικοι του χωριού ασχολούνται με τη γεωργία, την πτηνοτροφία και άλλα επαγγέλματα. Ο Κατσικάς από πολύ παλιά παρουσίαζε ανεβασμένο μορφωτικό επίπεδο. Στα χρόνια της Τουρκοκρατίας τον δάσκαλο τον πλήρωναν οι ίδιοι οι κάτοικοι και η Μητρόπολη. Από τον Κατσικά αναδείχθηκε ο λαμπρός επιστήμονας Δημήτριος Μαρούλης που γεννήθηκε το 1840. Απεφοίτησε από τη "Ζωσιμαία σχολή" στη συνέχεια φοίτησε στο "Πανεπιστήμιο Αθηνών" και μετά στη Γερμανία. Με την επιστροφή του έγινε Δ/ντης στο "Διδασκαλείο Σερρών". Έγραψε πολλές επιστημονικές εργασίες και μια απ’ αυτές ήταν η «Περί μορφώσεως Ελλήνων διδασκάλων», που τυπώθηκε στην Αθήνα το 1888. Δίκαια καυχώνται οι Κατσικιώτες για τον άνθρωπο που ξεπήδησε στην εποχή του σκοταδισμού. Ο τέως Δήμος Παμβώτιδος είχε έως το 2011 την έδρα του στον Κατσικά λόγω θέσης, αφού αποτελούσε κομβικό σημείο για τα υπόποιπα Δημοτικά Διαμερίσματά του.

Μετακινηθείτε στη πόλη Κατσικάς με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Κατσικάς δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Κατσικάς.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Κατσικάς χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Κατσικάς ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Κατσικάς; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Κατσικάς; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Κατσικάς με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Κατσικάς περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Ιωαννίνων και ΙΚΕΑ Ιωάννινα

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Κατσικά στη πόλη Κατσικάς

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Κατσικά στη πόλη Κατσικάς

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Κατσικά σε…