Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Πύλα στη πόλη Larnaka με λεωφορείο;

Δείτε το Πύλα, Larnaka, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Πύλα (Larnaka) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Πύλα

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Πύλα με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Πύλα στη πόλη Larnaka

 • Δημοτικό Σχολείο Πύλας 1,7 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Πύλα στη πόλη Larnaka

 • 424,Σταθ. Λάρνακα - Κοτ - Πύλα - Εστίες Πανεπιστημίων - Φοινικούδες,
 • 445,Οροκλίνη - Πύλα - Κ.Ο.Τ. - Φοινικούδες - Μακένζυ - Σταθμός Λάρνακας,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Πύλα;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Πύλα είναι:

  • Δημοτικό Σχολείο Πύλας 1 είναι 455 μέτρα μακριά, 7 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Πύλα;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Πύλα: 424, 704.

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Πύλα στην πόλη Larnaka;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Πύλα στην Larnaka είναι το Δημοτικό Σχολείο Πύλας 1. Απέχει 7 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Πύλα στη πόλη Larnaka;

  Η 424 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Πύλα στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 6:31 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Πύλα στη πόλη Larnaka;

  Η 424 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Πύλα στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 11:19 ΜΜ.

Δείτε το Πύλα, Larnaka, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Larnaka.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Πύλα στη πόλη Larnaka

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Πύλα στη πόλη Larnaka, Κύπρος; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Πύλα με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Πύλα σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Πύλα; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Δημοτικό Σχολείο Πύλας 1.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Πύλα από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Πύλα, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Larnaka, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Larnaka, Larnaca

Πύλα, Larnaka
Πύλα, LarnakaΗ Πύλα είναι κοινότητα της επαρχίας Λάρνακας στην Κύπρο. Περιτριγυρίζεται από τον κόλπο της Λάρνακας στα νότια, τα κατεχόμενα στα βόρεια και το τουρκοκυπριακό χωρίο Πέργαμος, τη Βρετανική βάση Δεκέλειας στα ανατολικά και τις κοινότητες Τρούλλων και Ορόκλινης στα δυτικά. Είναι ένα από τέσσερα χωριά που είναι εντός της "πράσινης γραμμής" ή νεκρής ζώνης, δηλαδή της αποστρατιωτικοποιημένης ζώνης μεταξύ των κατεχόμενων και των ελεύθερων περιοχών της Κύπρου που ελέγχεται από τα Ηνωμένα Έθνη. Τα άλλα τρία χωριά είναι η Αθηαίνου, οι Τρούλλοι και η Δένεια. Όπως και τα άλλα τρία χωριά, η Πύλα διοικείται από τις νόμιμες αρχές της Κυπριακής Δημοκρατίας με τη βοήθεια των Ηνωμένων Εθνών, όταν παραστεί ανάγκη. Η Πύλα είναι μια ξεχωριστή κοινότητα στην Κύπρο. Είναι η μοναδική κοινότητα όπου οι αρχικοί κάτοικοί της, Ελληνοκύπριοι και Τουρκοκύπριοι, συνεχίζουν να συμβιώνουν στην κοινότητά τους σε ένα σχετικά ήρεμο περιβάλλον. Περίπου 850 ήταν οι Ελληνοκύπριοι και 487 είναι οι Τουρκοκύπριοι. Η κοινότητα έχει τρεις Ορθόδοξες εκκλησίες και ένα τζαμί.
Πώς να πάτε στο προορισμό Πύλα με δημόσια συγκοινωνία - Σχετικά με το μέρος

Μετακινηθείτε στη πόλη Larnaka με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Larnaka δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Larnaka.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Larnaka χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Larnaka; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Larnaka με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Larnaka περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses, ΟΣΕΑ, Limassol Airport Express και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Πύλα στη πόλη Larnaka

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Πύλα στη πόλη Larnaka

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Πύλα σε…