Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Βρείτε τις καλύτερες διαδρομές προς Agiou Panteleimonos Avenue, Larnaka

Δείτε το Agiou Panteleimonos Avenue, Larnaka, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Agiou Panteleimonos Avenue (Larnaka) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Agiou Panteleimonos Avenue

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Agiou Panteleimonos Avenue με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka

 • Παλιά Εκκλησία Αγ. Παντελεήμονα 1,1 λεπ περπάτημα,
 • Κέντρο Υγείας Μενεού,5 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka

 • 446,Σταθμός Λάρνακας - Μακένζυ - Αεροδρόμιο - Δρομολαξιά - Τερσεφάνου - Κίτι - Περιβόλια,
 • 431,Σταθμός Λάρνακας - Συν. Μενεού - Συν. Δρομολαξιάς,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Agiou Panteleimonos Avenue;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Agiou Panteleimonos Avenue είναι:

  • Παλιά Εκκλησία Αγ. Παντελεήμονα 1 είναι 53 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
  • Κέντρο Υγείας Μενεού είναι 369 μέτρα μακριά, 5 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Agiou Panteleimonos Avenue;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Agiou Panteleimonos Avenue: 430, 431

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Agiou Panteleimonos Avenue στην πόλη Larnaka;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Agiou Panteleimonos Avenue στην Larnaka είναι το Παλιά Εκκλησία Αγ. Παντελεήμονα 1. Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka;

  Η 431 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 6:15 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka;

  Η 431 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 7:45 ΜΜ.

Δείτε το Agiou Panteleimonos Avenue, Larnaka, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Larnaka.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka

Πώς να φτάσετε Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka, Κύπρος;

Είναι εύκολο με το Moovit. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση του δρόμου σας και ο εντοπιστής διαδρομής του Moovit θα εντοπίσει τον πιο γρήγορο τρόπο για να φτάσετε εκεί! Δεν είστε σίγουροι πού να αποβιβαστείτε στο δρόμο; Κατεβάστε το Moovit App για να βρείτε ζωντανές οδηγίες (συμπεριλαμβανομένου του πού θα κατεβείτε στο δρόμο Agiou Panteleimonos Avenue), δείτε τα ωράρια και λάβετε τους εκτιμώμενους χρόνους άφιξης για τις αγαπημένες σας γραμμές γραμμές λεωφορείο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο δρόμο Agiou Panteleimonos Avenue; Δείτε τη λίστα των κοντινότερων στάσεων που είναι διαθέσιμες στον προορισμό σας: Παλιά Εκκλησία Αγ. Παντελεήμονα 1; Κέντρο Υγείας Μενεού.

Λεωφορείο:

Κατεβάστε το Moovit App για να δείτε το τρέχον δρομολόγιο και τις διαθέσιμες διαδρομές για τη πόλη Larnaka. Δεν χρειάζεται να εγκαταστήσετε μια ειδική εφαρμογή λεωφορείου για να ελέγξετε το χρόνο του λεωφορείου ή μια εφαρμογή τρένων για να λάβετε τις ώρες για τα τρένα. Το Moovit είναι η μόνη εφαρμογή συγκοινωνίας όλα-σε-ένα που σας βοηθά να φτάσετε εκεί που πρέπει να πάτε.

Κάνουμε εύκολη τη μετακίνηση με τη δημόσια συγκοινωνία προς Agiou Panteleimonos Avenue, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στην πόλη Larnaka εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Larnaka, Larnaca

Agiou Panteleimonos Avenue, Larnaka

Μετακινηθείτε στη πόλη Larnaka με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Larnaka δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Larnaka.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Larnaka χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Larnaka; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Larnaka με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Larnaka περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses, ΟΣΕΑ, Limassol Airport Express και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Agiou Panteleimonos Avenue στη πόλη Larnaka

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Agiou Panteleimonos Avenue σε…