Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka με λεωφορείο;

Δείτε το Akathiotis Apollon Beach Gardens, Larnaka, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Akathiotis Apollon Beach Gardens (Larnaka) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Akathiotis Apollon Beach Gardens

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Akathiotis Apollon Beach Gardens με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka

 • Πύργος Ρηγαινας 2,7 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka

 • 429,Σταθμός Λάρνακας - Αεροδρόμιο - Φάρος - Τεκκές,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Akathiotis Apollon Beach Gardens;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Akathiotis Apollon Beach Gardens είναι:

  • Πύργος Ρηγαινας 2 είναι 512 μέτρα μακριά, 7 λεπ περπάτημα.
 • Ποια γραμμή λεωφορείο σταματά κοντά στο Akathiotis Apollon Beach Gardens;

  430

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Akathiotis Apollon Beach Gardens στην πόλη Larnaka;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Akathiotis Apollon Beach Gardens στην Larnaka είναι το Πύργος Ρηγαινας 2. Απέχει 7 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka;

  Η 429 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 6:37 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka;

  Η 429 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka. Σταματάει κοντά στις 8:58 ΜΜ.

Δείτε το Akathiotis Apollon Beach Gardens, Larnaka, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Larnaka.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka, Κύπρος; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Akathiotis Apollon Beach Gardens με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Akathiotis Apollon Beach Gardens σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Akathiotis Apollon Beach Gardens; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Πύργος Ρηγαινας 2.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Akathiotis Apollon Beach Gardens από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Akathiotis Apollon Beach Gardens, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Larnaka, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Larnaka, Larnaca

Akathiotis Apollon Beach Gardens, Larnaka

Μετακινηθείτε στη πόλη Larnaka με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Larnaka δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Larnaka.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Larnaka χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Larnaka; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Larnaka; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Larnaka με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Larnaka περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses, ΟΣΕΑ, Limassol Airport Express και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Akathiotis Apollon Beach Gardens στη πόλη Larnaka

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Akathiotis Apollon Beach Gardens σε…