Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς με λεωφορείο;

Δείτε το Diamond Hall, Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Diamond Hall (Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Diamond Hall

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Diamond Hall με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

 • Γρηγόρη Αυξεντίου - Βιομηχανική Περιοχή 2,4 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

 • 400,Αστρομερίτης - Περιστερώνα - Ακάκι - Κοκκινοτριμιθιά - Σταθμός Μακαρίου Σταδίου - Πλατεία Σολωμού,
 • 405,Κακοπετριά - Αστρομερίτης - Σταθμός Μακαρίου,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Diamond Hall;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Diamond Hall είναι:

  • Γρηγόρη Αυξεντίου - Βιομηχανική Περιοχή 2 είναι 264 μέτρα μακριά, 4 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Diamond Hall;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Diamond Hall: 400, 405.

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Diamond Hall στην πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Diamond Hall στην Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς είναι το Γρηγόρη Αυξεντίου - Βιομηχανική Περιοχή 2. Απέχει 4 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς;

  Η 405 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Σταματάει κοντά στις 5:16 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς;

  Η 400 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς. Σταματάει κοντά στις 11:42 ΜΜ.

Δείτε το Diamond Hall, Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, Κύπρος; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Diamond Hall με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Diamond Hall σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Diamond Hall; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Γρηγόρη Αυξεντίου - Βιομηχανική Περιοχή 2.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Diamond Hall από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Diamond Hall, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Τοποθεσία: Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς, Λευκωσία

Diamond Hall, Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

Μετακινηθείτε στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Diamond Hall στη πόλη Βιομηχανική Περιοχή Κοκκινοτριμιθιάς

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Diamond Hall σε…