Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πώς να πάω στο προορισμό Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας με λεωφορείο;

Δείτε το Gloria Jean's Pallouriotissa, Δήμος Λευκωσίας, στον χάρτη

Οδηγίες προς το προορισμό Gloria Jean's Pallouriotissa (Δήμος Λευκωσίας) με τη δημόσια συγκοινωνία

Οι ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχουν διαδρομές που περνούν κοντά Gloria Jean's Pallouriotissa

 • ΛεωφορείοΛεωφορείο: 

Πώς να πάω στο προορισμό Gloria Jean's Pallouriotissa με λεωφορείο?

Κάντε κλικ στη διαδρομή λεωφορείο για να δείτε οδηγίες βήμα προς βήμα με χάρτες, χρόνους άφιξης γραμμών και ενημερωμένα δρομολόγια.

Σταθμοί λεωφορείο κοντά σε Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας

 • Αγίου Ανδρέου,1 λεπ περπάτημα,

Γραμμές λεωφορείο προς Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας

 • 42,Σταθμός Μακαρίου Σταδίου - Makario Stadium,
Ερωτήσεις & Απαντήσεις
 • Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Gloria Jean's Pallouriotissa;

  Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Gloria Jean's Pallouriotissa είναι:

  • Αγίου Ανδρέου είναι 12 μέτρα μακριά, 1 λεπ περπάτημα.
 • Ποιες γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Gloria Jean's Pallouriotissa;

  Αυτές οι γραμμές λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Gloria Jean's Pallouriotissa: 42

 • Ποιος είναι ο πλησιέστερος / η λεωφορείο στάση προς Gloria Jean's Pallouriotissa στην πόλη Δήμος Λευκωσίας;

  Το πλησιέστερο λεωφορείο στάση στο Gloria Jean's Pallouriotissa στην Δήμος Λευκωσίας είναι το Αγίου Ανδρέου. Απέχει 1 λεπ με τα πόδια.

 • Τι ώρα είναι το πρώτο λεωφορείο στο σημείο Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας;

  Η 42 είναι το πρώτο λεωφορείο που πηγαίνει στο σημείο Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας. Σταματάει κοντά στις 6:04 ΠΜ.

 • Τι ώρα είναι το τελευταίο λεωφορείο προς Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας;

  Η 42 είναι το τελευταίο λεωφορείο που πηγαίνει Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας. Σταματάει κοντά στις 10:27 ΜΜ.

Δείτε το Gloria Jean's Pallouriotissa, Δήμος Λευκωσίας, στον χάρτη

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Δήμος Λευκωσίας.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

Δημόσια Συγκοινωνία προς Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας

Αναρωτιέστε πώς να φτάσετε Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας, Κύπρος; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε Gloria Jean's Pallouriotissa με οδηγίες βήμα προς βήμα από τον κοντινότερο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας.

Το Moovit παρέχει δωρεάν χάρτες και ζωντανές οδηγίες για να σας βοηθήσει να περιηγηθείτε στην πόλη σας. Δείτε δρομολόγια, διαδρομές, και μάθετε πόσο καιρό χρειάζεται για να φτάσετε Gloria Jean's Pallouriotissa σε πραγματικό χρόνο.

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή σταθμό στο Gloria Jean's Pallouriotissa; Ελέγξτε αυτή τη λίστα με τις στάσεις που βρίσκονται πιο κοντά στον προορισμό σας:
Αγίου Ανδρέου.

Λεωφορείο:

Θέλετε να δείτε αν υπάρχει άλλη διαδρομή που σας πάει εκεί νωρίτερα; Το Moovit σας βοηθάει να βρείτε εναλλακτικές διαδρομές ή ώρες. Λάβετε εύκολα οδηγίες από και προς Gloria Jean's Pallouriotissa από την εφαρμογή Moovit ή την ιστοσελίδα μας.

Κάνουμε εύκολη τη πρόσβαση στο Gloria Jean's Pallouriotissa, για αυτό πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των χρηστών στη πόλη Δήμος Λευκωσίας, εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή για τη δημόσια συγκοινωνία. Δεν χρειάζεται να κατεβάσετε μια μεμονωμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου, το Moovit είναι η εφαρμογή συγκοινωνίας όλα σε ένα που σας βοηθά να βρείτε τον καλύτερο διαθέσιμο χρόνο λεωφορείου ή τρένου.

Use the app to navigate to popular places including to the airport, hospital, stadium, grocery store, mall, coffee shop, school, college, and university.

Gloria Jean's Pallouriotissa Διεύθυνση: Οδός Οδός Αγιου Ανδρεου Παλουριωτισσα, Λευκωσια, 1040 στην Δήμος Λευκωσίας

Gloria Jean's Pallouriotissa, Δήμος Λευκωσίας

Μετακινηθείτε στη πόλη Δήμος Λευκωσίας με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Δήμος Λευκωσίας δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Δήμος Λευκωσίας.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Δήμος Λευκωσίας χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Δήμος Λευκωσίας ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Δήμος Λευκωσίας; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Δήμος Λευκωσίας; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Δήμος Λευκωσίας με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις λεωφορείο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Δήμος Λευκωσίας περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: λεωφορείο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Cyprus Public Transport, Intercity Buses και Kapnos Airport Shuttle

Γραμμές δημόσιας συγκοινωνίας με σταθμούς πιο κοντά σε Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας

Γραμμές λεωφορείο με σταθμούς πιο κοντά σε Gloria Jean's Pallouriotissa στη πόλη Δήμος Λευκωσίας

Πιο εύκολο να φτάσετε στο Gloria Jean's Pallouriotissa σε…