Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Πύργος Σχεδιασμός ταξιδιών δημόσιας συγκοινωνίας

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Πύργος
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή
qrcode-img

Οργανισμοί Λεωφορείο

Οργανισμοί Προαστιακός

Οργανισμοί Πλοίο

Μετακινηθείτε στη πόλη Πύργος με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Πύργος δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Πύργος.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Πύργος χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Πύργος ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Πύργος; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Πύργος; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Πύργος με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις Προαστιακός, Λεωφορείο και Πλοίο σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Πύργος περιλαμβάνει 3 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: Λεωφορείο, Προαστιακός, Πλοίο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των HELLENIC TRAIN S.A., ΚΤΕΛ Ν.Ηλείας Α.Ε - Ileia Bus Station S.A, Levante Ferries

Αφίξεις σε Πραγματικό-Χρόνο, Δρομολόγια, Χάρτες & Περισσότερα