Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Σέρρες Σχεδιασμός ταξιδιών δημόσιας συγκοινωνίας

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Σέρρες
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή
qrcode-img

Μετακινηθείτε στη πόλη Σέρρες με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Σέρρες δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Σέρρες.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Σέρρες χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Σέρρες ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Σέρρες; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Σέρρες; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Σέρρες με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις Bus σε έναν διαδραστικό χάρτη.

Η πόλη Σέρρες περιλαμβάνει 1 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: Bus, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των Αστικό Κ.Τ.Ε.Λ. Σερρών

Αφίξεις σε Πραγματικό-Χρόνο, Δρομολόγια, Χάρτες & Περισσότερα