Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Θεσσαλονίκη Δημόσια Συγκοινωνία

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Θεσσαλονίκη
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή
Αποκτήστε το στο Google Play Κατεβάστε στο App Store
qrcode-img

Οργανισμοί Λεωφορείο

Οργανισμοί Προαστιακός

Οργανισμοί Πλοίο

Εναλλακτικές λύσεις για τη δημόσια συγκοινωνία στη πόλη Θεσσαλονίκη

Δοκιμάστε να χρησιμοποιήσετε την κοινόχρηστη κινητικότητα για ταχύτερη μετακίνηση στην πόλη Θεσσαλονίκη: ThessBike, Hive και Lime

Μετακινηθείτε στη πόλη Θεσσαλονίκη με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

Ταξιδεύοντας στη πόλη Θεσσαλονίκη δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Θεσσαλονίκη.

Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Θεσσαλονίκη χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

Είσαστε περίεργος να μάθετε πώς η συγκοινωνία στη πόλη Θεσσαλονίκη συγκρίνεται με τις πόλεις σε ολόκληρο τον κόσμο; Η σελίδα Δείκτης Moovit για τις Δημόσιες Συγκοινωνίες παρουσιάζει στοιχεία και στατιστικά στοιχεία σχετικά με τη χρήση της δημόσιας συγκοινωνίας σε περισσότερες από 150 πόλεις. Βρείτε το μέσο όρο για το χρόνο μετακίνησης και αναμονής για τους επιβάτες, την απόσταση που ταξιδεύουν οι άνθρωποι για να φτάσουν στη δουλειά τους με τη δημόσια συγκοινωνία και τη μέση απόσταση που οι άνθρωποι περπατούν στη πόλη Θεσσαλονίκη κάθε μέρα. Δείτε ποιοι Λεωφορείο, Προαστιακός, Πλοίο και σταθμοί είναι πιο δημοφιλείς στη πόλη Θεσσαλονίκη και πολλά άλλα!

Η πόλη Θεσσαλονίκη περιλαμβάνει 3 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: Λεωφορείο, Προαστιακός, Πλοίο, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των TRAINOSE SA, Ο.Α.Σ.Θ. (OASTH), Δήμος Αμπελοκήπων - Μενεμένης, Δήμος Θέρμης (Municipality of Thermi), Κ.Τ.Ε.Λ. Θεσσαλονίκης Α.Ε. (KTEL Thessalonikis SA), Karavakia - Thessaloniki Waterbus, Karavaki - Thessaloniki Cruises

Αφίξεις σε Πραγματικό-Χρόνο, Δρομολόγια, Χάρτες & Περισσότερα