Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο

Tirana Σχεδιασμός ταξιδιών δημόσιας συγκοινωνίας

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Tirana
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή
qrcode-img

Οργανισμοί λεωφορείο

Οργανισμοί γόνδολα

  Μετακινηθείτε στη πόλη Tirana με τα μέσα μαζικής μεταφοράς!

  Ταξιδεύοντας στη πόλη Tirana δεν ήταν ποτέ τόσο εύκολο. Δείτε βήμα προς βήμα οδηγίες καθώς ταξιδεύετε σε κάθε αξιοθέατο, δρόμο ή κύριο σταθμό δημόσιας συγκοινωνίας. Δείτε δρομολόγια λεωφορείων και τρένων, ώρες άφιξης, ειδοποιήσεις υπηρεσίας και λεπτομερείς οδηγίες στο χάρτη ώστε να γνωρίζετε ακριβώς πώς να πάτε οπουδήποτε στη πόλη Tirana.

  Όταν ταξιδεύετε προς οποιονδήποτε προορισμό γύρω από τη πόλη Tirana χρησιμοποιήστε τις Οδηγίες Ζωντανά του Moovit με Ειδοποιήσεις Αποβίβασης για να γνωρίζετε ακριβώς πού και πόσο μακριά να περπατήσετε, πόσο να περιμένετε για τη γραμμή σας, και πόσες στάσεις απομένουν. Το Moovit θα σας ειδοποιήσει όταν έρθει η ώρα να κατεβείτε - δεν χρειάζεται να ελέγχετε συνέχεια εάν η επόμενη είναι η στάση σας.

  Αναρωτιέστε πώς να χρησιμοποιήσετε τη δημόσια συγκοινωνία στην Tirana ή πώς να πληρώσετε για τη δημόσια συγκοινωνία στην Tirana; Η εφαρμογή Moovit για δημόσια συγκοινωνία μπορεί να σας βοηθήσει να πλοηγηθείτε με τη δημόσια συγκοινωνία εύκολα και με ελάχιστο κόστος. Περιλαμβάνει τέλη δημόσιας συγκοινωνίας, τιμές εισιτηρίων και κόστος. Αναζητάτε έναν χάρτη των γραμμών δημόσιας συγκοινωνίας Tirana; Η εφαρμογή δημοσίων συγκοινωνιών Moovit εμφανίζει όλους τους χάρτες δημόσιας συγκοινωνίας στην Tirana με όλες τις διαδρομές και τις στάσεις Λεωφορείο και Γόνδολα σε έναν διαδραστικό χάρτη.

  Η πόλη Tirana περιλαμβάνει 2 τύπους συγκοινωνίας, μεταξύ των οποίων: Λεωφορείο, Γόνδολα, που λειτουργούν από διάφορους οργανισμούς συγκοινωνίας, συμπεριλαμβανομένων των SHKTQ

  Αφίξεις σε Πραγματικό-Χρόνο, Δρομολόγια, Χάρτες & Περισσότερα