Πώς να πάω στο προορισμό Vojvode Mirka Petrovića στη πόλη Podgorica με Λεωφορείο;

Έναρξη
Τέλος
Αναζήτηση

Ερωτήσεις & Απαντήσεις

Ποιοι είναι οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Vojvode Mirka Petrovića;

Οι πιο κοντινοί σταθμοί προς Vojvode Mirka Petrovića είναι:

  • Braće Ribar II είναι 182 μέτρα μακριά, 3 λεπ περπάτημα.
  • Braće Ribar I είναι 404 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.
  • Braće Ribar είναι 461 μέτρα μακριά, 6 λεπ περπάτημα.

Ποιες γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Vojvode Mirka Petrovića;

Αυτές οι γραμμές Λεωφορείο σταματάνε κοντά στο προορισμό Vojvode Mirka Petrovića: 4, 5.

Το Moovit είναι παγκοσμίως η #1 εφαρμογή για συγκοινωνίες.
Υποστηρίζει πάνω από 3000 πόλεις σε 92+ χώρες παγκοσμίως!
Google Play badge AppStore badge

Δημόσια Συγκοινωνία προς Vojvode Mirka Petrovića στη πόλη Podgorica

Θέλετε να μάθετε τον καλύτερο τρόπο για να φτάσετε στο δρόμο Vojvode Mirka Petrovića στη πόλη Podgorica, Μαυροβούνιο;

Το Moovit μπορεί να βοηθήσει! Ο εντοπιστής δρομολογίων Moovit σας βοηθάει στη διευκόλυνση του ταξιδιού σας. Καθορίστε τη διεύθυνση δρόμου που αναζητάτε και το Moovit θα σας βοηθήσει να βρείτε τις καλύτερες διαδρομές και τους ταχύτερους χρόνους για να φτάσετε εκεί!

Ψάχνετε για την πλησιέστερη στάση ή έναν συγκεκριμένο σταθμό κοντά στον προορισμό σας; Αν θέλετε να φτάσετε στο δρόμο Vojvode Mirka Petrovića, εδώ είναι μια λίστα με τις στάσεις και τους σταθμούς που είναι πιο κοντά στο δρόμο Vojvode Mirka Petrovića: Braće Ribar II; Braće Ribar I; Braće Ribar.

Θέλετε να πάρετε μια συγκεκριμένη επιλογή συγκοινωνίας; Λεωφορείο είναι διαθέσιμα εναλλακτικά μέσα δημόσιας συγκοινωνίας που μπορούν να χρησιμοποιηθούν για να φτάσετε στον προορισμό σας. Οποιαδήποτε από τις ακόλουθες γραμμές συγκοινωνίας έχει διαδρομές που περνούν κοντά στο δρόμο Vojvode Mirka Petrovića - (Λεωφορείο) 4, 5.

Εν κινήσει? Πραγματοποιήστε λήψη του Moovit App για να χρησιμοποιήσετε τη χρήσιμη λειτουργία οδηγιών ζωντανά, η οποία θα σας δείχνει τους δρόμους και τις καλύτερες διαθέσιμες διαδρομές. Το Moovit έχει τα πιο πρόσφατα ενημερωμένα δρομολόγια και εκτιμήσεις χρόνου για το ταξίδι σας στο Vojvode Mirka Petrovića

Δεν χρειάζεστε συγκεκριμένη εφαρμογή λεωφορείου ή τρένου για να πάρετε τον επόμενο χρόνο λεωφορείου ή για να δείτε το τρέχον τρένο ή τα δρομολόγια. Με το Moovit, διαθέτουμε όλους τους χρόνους και τις επιλογές σας σε μια εύκολη στη χρήση εφαρμογή. Είμαστε υπερήφανοι που μας ψηφίσανε από το Google Play Store και το App Store ως μία από τις καλύτερες διαθέσιμες εφαρμογές συγκοινωνίας. Μάθετε γιατί πάνω από 460 εκατομμύρια χρήστες, συμπεριλαμβανομένων των επιβατών στη πόλη Podgorica, εμπιστεύονται το Moovit για τις ανάγκες δημόσιας μεταφοράς τους.

Vojvode Mirka Petrovića, Podgorica
Moovit - Η τοπική σας εφαρμογή συγκοινωνιών για Android και iOS
Moovit Πιο εύκολο να φτάσετε Vojvode Mirka Petrovića με την εφαρμογή!