Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ

Καλαφάτη - Άνω Μέρα Γραμμή

ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο (Καλαφάτη - Άνω Μέρα) έχει 4 στάσεις αναχωρεί από Καλαφάτη και τερματίζει στο σταθμό Άνω Μέρα.

Επιλέξτε ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Καλαφάτη - Άνω Μέρα (4 στάσεις)

  • Καλαφάτη

  • Καλαφάτη Επαρ. Οδός

  • Χώρα - Άνω Μέρα

  • Άνω Μέρα

ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο;

    ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ ξεκινάει λειτουργία στις 10:25 on Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο;

    ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ σταματάει λειτουργία στις 20:25 τη Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Καλαφάτη - Άνω Μέρα Λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Καλαφάτη - Άνω Μέρα Λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Η γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ του ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ λεωφορείο εκτελείται στις Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα;

    Οι ώρες λειτουργίας του ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο τα Ορθόδοξη Μεγάλη Παρασκευή και Ορθόδοξη Δευτέρα του Πάσχα ενδέχεται να αλλάξουν. Ελέγξτε την εφαρμογή Moovit για περισσότερες λεπτομέρειες

  • Υπάρχει ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο - Καλαφάτη - Άνω Μέρα

Χάρτης Γραμμής ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο

ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 10:25 - 20:25

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ10:25 - 20:25180 - 240
Τρι10:25 - 20:25180 - 240
Τετ10:25 - 20:25180 - 240
Πεμ10:25 - 20:25180 - 240
Παρ10:25 - 20:25180 - 240
Σαβ10:25 - 20:25180 - 240
Κυρ10:25 - 20:25180 - 240

ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ (από το Καλαφάτη), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ (Καλαφάτη - Άνω Μέρα) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ τώρα.

ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ (Καλαφάτη - Άνω Μέρα) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Μύκονος.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ (ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο είναι Καλαφάτη και η τελευταία στάση είναι Άνω Μέρα. ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ (Καλαφάτη - Άνω Μέρα) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ έχει 4 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 6 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Μύκονος και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο Λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ (Καλαφάτη - Άνω Μέρα) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για Λεωφορείο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Μύκονος. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για ΚΤΕΛ ΜΥΚΟΝΟΥ και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ, στην Μύκονος

Ακολουθήστε την LIVE τοποθεσία της γραμμής ΚΑΛΑΦΆΤΗ - ΆΝΩ ΜΈΡΑ