Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο -

ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ Γραμμή

Αντιμαχεια - Κως

ΚΤΕΛ ΚΩΣ

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής ΚΤΕΛ ΚΩΣ ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Η γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο (Αντιμαχεια - Κως) έχει 3 στάσεις αναχωρεί από Τράπεζα και τερματίζει στο σταθμό Lidl.

Επιλέξτε ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Αντιμαχεια - Κως (3 στάσεις)

  • Τράπεζα

  • Κέφαλου

  • Lidl

ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο;

    ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ ξεκινάει λειτουργία στις 07:50 on Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο;

    ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ σταματάει λειτουργία στις 15:35 τη Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Αντιμαχεια - Κως λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Αντιμαχεια - Κως λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Υπάρχει ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής ΚΤΕΛ ΚΩΣ ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο - Αντιμαχεια - Κως

Χάρτης Γραμμής ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο

ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 07:55 - 15:35

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ07:55 - 15:35460
Τρι07:55 - 15:35460
Τετ07:55 - 15:35460
Πεμ07:55 - 15:35460
Παρ07:55 - 15:35460
Σαβ07:50 - 15:35465
Κυρ07:55 - 16:15500

ΚΤΕΛ ΚΩΣ λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ (από το Τράπεζα), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ (Αντιμαχεια - Κως) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες ΚΤΕΛ ΚΩΣ τώρα.

ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές ΚΤΕΛ ΚΩΣ ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ (Αντιμαχεια - Κως) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων ΚΤΕΛ ΚΩΣ, ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του ΚΤΕΛ ΚΩΣ.

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Κως.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ (ΚΤΕΛ ΚΩΣ)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο είναι Τράπεζα και η τελευταία στάση είναι Lidl. ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ (Αντιμαχεια - Κως) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ έχει 3 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 30 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό ΚΤΕΛ ΚΩΣ, πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Κως και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ (Αντιμαχεια - Κως) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης ΚΤΕΛ ΚΩΣ λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για ΚΤΕΛ ΚΩΣ ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για λεωφορείο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Κως. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για ΚΤΕΛ ΚΩΣ και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ, στην Κως

ΚΩΣ - ΑΝΤΙΜΑΧΕΙΑ - Εναλλακτικές οδηγίες