Μετάβαση στο κύριο περιεχόμενο
Λεωφορείο - ΞΑΝΘΗ

ΞΑΝΘΗ Γραμμή

Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη

HELLENIC TRAIN S.A.

Πρόγραμμα και στάσεις διαδρομής HELLENIC TRAIN S.A. ΞΑΝΘΗ λεωφορείο (Ενημερώθηκε)

Το ΞΑΝΘΗ λεωφορείο (Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη) είναι μια κυκλική γραμμή με 3 στάσεις που αναχωρούν από τον σταθμό Trainose - Bus Station.

Επιλέξτε ΞΑΝΘΗ λεωφορείο στάσεις παρακάτω για να βρείτε ενημερωμένα δρομολόγια πραγματικού χρόνου και να δείτε τη διαδρομή τους στο χάρτη

Κατεύθυνση: Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη (3 στάσεις)

  • Trainose - Bus Station

  • Trainose - Bus Station

  • Trainose - Bus Station

ΞΑΝΘΗ FAQ

  • Τί ώρα ξεκινάει λειτουργία η γραμμή ΞΑΝΘΗ λεωφορείο;

    ΞΑΝΘΗ ξεκινάει λειτουργία στις 06:00 on Κυριακή, Δευτέρα, Τρίτη, Τετάρτη, Πέμπτη, Παρασκευή, Σάββατο.

  • Τί ώρα σταματάει να λειτουργεί η γραμμή ΞΑΝΘΗ λεωφορείο;

    ΞΑΝΘΗ σταματάει λειτουργία στις 06:00 τη Κυριακή, Σάββατο.

  • Τί ώρα φτάνει η γραμμή ΞΑΝΘΗ λεωφορείο;

    Πότε έρχεται η γραμμή Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη λεωφορείο; Δείτε Ώρες Άφιξης Ζωντανά για ώρες άφιξης ζωντανά και για να δείτε το πλήρες πρόγραμμα για τη γραμμή Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη λεωφορείο που βρίσκεται πιο κοντά στην τοποθεσία σας.

  • Υπάρχει ΞΑΝΘΗ λεωφορείο στάση κοντά μου;

    Κάντε κλικ εδώ για να δείτε τον πλησιέστερο ΞΑΝΘΗ λεωφορείο στάση.

Χάρτης διαδρομής HELLENIC TRAIN S.A. ΞΑΝΘΗ λεωφορείο - Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη

Χάρτης Γραμμής ΞΑΝΘΗ λεωφορείο

Δρομολόγια γραμμής ΞΑΝΘΗ λεωφορείο

ΞΑΝΘΗ λεωφορείο διαδρομή λειτουργεί κάθε μέρα. Κανονικές ώρες λειτουργίας: 06:00 - 14:54

ΗμέραΏρες ΛειτουργίαςΣυχνότητα (min)
Δευ06:00 - 14:54534
Τρι06:00 - 14:54534
Τετ06:00 - 14:54534
Πεμ06:00 - 14:54534
Παρ06:00 - 14:54534
Σαβ06:00Απλή αναχώρηση
Κυρ06:00Απλή αναχώρηση

HELLENIC TRAIN S.A. λεωφορείο Ειδοποιήσεις Υπηρεσίας

Δείτε όλες τις ενημερώσεις για τη διεύθυνση ΞΑΝΘΗ (από το Trainose - Bus Station), συμπεριλαμβανομένων των πληροφοριών κατάστασης σε πραγματικό χρόνο, των καθυστερήσεων λεωφορείο, των αλλαγών διαδρομών, των αλλαγών στις τοποθεσίες των στάσεων και οποιωνδήποτε άλλων αλλαγών υπηρεσίας. Αποκτήστε μια προβολή χάρτη σε πραγματικό χρόνο του ΞΑΝΘΗ (Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη) και παρακολουθήστε το λεωφορείο καθώς κινείται στον χάρτη. Κατεβάστε την εφαρμογή για όλες τις πληροφορίες HELLENIC TRAIN S.A. τώρα.

ΞΑΝΘΗ γραμμή λεωφορείο ναύλος

Οι τιμές HELLENIC TRAIN S.A. ΞΑΝΘΗ (Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη) ενδέχεται να αλλάξουν βάσει πολλών παραγόντων. Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με το κόστος των εισιτηρίων HELLENIC TRAIN S.A., ελέγξτε την εφαρμογή Moovit ή τον επίσημο ιστότοπο του HELLENIC TRAIN S.A..

Η Πιο Δημοφιλής Εφαρμογή Αστικής Κινητικότητας στη πόλη Αλεξανδρούπολη.
Όλες οι τοπικές επιλογές μετακίνησης σε μία εφαρμογή

ΞΑΝΘΗ (HELLENIC TRAIN S.A.)

Η πρώτη στάση της διαδρομής της γραμμής ΞΑΝΘΗ λεωφορείο είναι Trainose - Bus Station και η τελευταία στάση είναι Trainose - Bus Station. ΞΑΝΘΗ (Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη) λειτουργεί κατά τη διάρκεια κάθε μέρα.

Πρόσθετες πληροφορίες: Η γραμμή ΞΑΝΘΗ έχει 3 στάσεις και η συνολική διάρκεια ταξιδιού για αυτή τη διαδρομή είναι περίπου 195 λεπτά.

Εν κινήσει? Δείτε γιατί πάνω από 1.5 εκατομμύρια χρήστες εμπιστεύονται το Moovit ως την καλύτερη εφαρμογή δημόσιας συγκοινωνίας. Το Moovit σας προσφέρει προτεινόμενες διαδρομές για τον οργανισμό HELLENIC TRAIN S.A., πραγματικό χρόνο, οδηγίες ζωντανά, χάρτες διαδρομών γραμμής στη πόλη Αλεξανδρούπολη και σας βοηθάει να βρείτε τη πλησιέστερη γραμμή ΞΑΝΘΗ λεωφορείο στάσεις κοντά σας. Δεν είναι διαθέσιμο το ίντερνετ; Κατεβάστε ένα χάρτη PDF και δρομολόγια λεωφορείο για τη γραμμή ΞΑΝΘΗ λεωφορείο για το ταξίδι σας.

Γραμμή ΞΑΝΘΗ Παρακολούθηση σε πραγματικό χρόνο λεωφορείο

Παρακολουθήστε τη γραμμή ΞΑΝΘΗ (Αλεξανδρούπολη - Ξάνθη) σε έναν ζωντανό χάρτη σε πραγματικό χρόνο και ακολουθήστε την τοποθεσία της καθώς μετακινείται μεταξύ των σταθμών. Χρησιμοποιήστε το Moovit ως γραμμή παρακολούθησης ΞΑΝΘΗ λεωφορείο ή ζωντανή εφαρμογή παρακολούθησης HELLENIC TRAIN S.A. λεωφορείο και μην χάσετε ποτέ το λεωφορείο σας.

Χρησιμοποιήστε την εφαρμογή ως προγραμματιστή ταξιδιού για HELLENIC TRAIN S.A. ή ως προγραμματιστή ταξιδιού για προαστιακός, λεωφορείο ή πλοίο για να σχεδιάσετε τη διαδρομή σας γύρω από την Αλεξανδρούπολη. Ο προγραμματιστής ταξιδιού εμφανίζει ενημερωμένα δεδομένα για HELLENIC TRAIN S.A. και οποιαδήποτε λεωφορείο, συμπεριλαμβανομένης της γραμμής ΞΑΝΘΗ, στην Αλεξανδρούπολη

HELLENIC TRAIN S.A. Γραμμές στη πόλη Αλεξανδρούπολη