How to get to Lacul Floreasca in București by Bus, Metro or Tram

Start
End
Search

Directions to Lacul Floreasca from the top locations in București using Bus, Metro or Tram

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Click on a route to get updated schedules

Questions & Answers

What are the closest stations to Lacul Floreasca?

 • The closest stations to Lacul Floreasca are:
  • Ancuta Baneasa is 166 meters away, 3 min walk
  • Ceaikovski is 301 meters away, 4 min walk
  • Calea Floreasca is 377 meters away, 5 min walk
  • Mircea Eliade is 387 meters away, 6 min walk
  • Garibaldi is 614 meters away, 9 min walk
Get directions from your current location
Moovit is the world's #1 transit app.
Supports over 2200 cities in 80 + countries worldwide!
Google Play badge AppStore badge
Add this badge to your website. Click to copy HTML

Traveling to Lacul Floreasca in București has never been so easy. Use Moovit to get detailed step by step directions as you travel from your current location or from a top attraction or any major public transit station.

View detailed routes on a map, see bus and train schedules, arrival times, and service alerts so you know exactly how to get to Lacul Floreasca.

When traveling to Lacul Floreasca use Moovit's Live Directions with Get Off Notifications to know exactly where and how far to walk, how long to wait for your line , and how many stops are left. Moovit will alert you when it’s time to get off — no need to constantly re-check whether yours is the next stop.

Lacul Floreasca, București
Lacul Floreasca, București Lacul Floreasca este un lac antropic din București, sectorul 1, are o suprafață de 70 ha, lungimea de 3 km, lățimea între 100-800 m și o adâncime de 1-5 m, un volum 1.600.000 m³, un debit de 2,5 m/s. Amenajarea lacului Floreasca a început în anul 1936, pe cursul râului Colentina, și are în amonte Lacul Herăstrău, de care este legat printr-o ecluză, și în aval Lacul Tei, de care îl desparte un baraj. Suprafața lacului Floreasca este împărțită în două, de proprietarii drepturilor de pescuit: Lacul Floreasca 1, care începe de la podul din calea Floreasca și se termină la gardul de protecție piscicolă situat în zona bazei sportive Năstase. Lacul Floresca 2, care începe de la gardul de protecție din zona bazei sportive Năstase și se termină la podul Herăstrau, incluzând și "oala" din zona ecluzei cu lacul Herăstrău. În prezent, pe marginea Lacului Floreasca exită 8 ștranduri abandonate, cele mai multe din întreaga salbă de lacuri de pe râul Colentina.
Moovit - Your local transit app for Android and iOS
Moovit Live arrivals, Schedules, Maps