How to get to Uz Brussel in Belgium by Bus or Train

Start
End
Search

Directions to Uz Brussel from the top locations in Belgium using Bus or Train

Click on a route to get updated schedules, live arrivals and step-by-step directions.

Click on a route to get updated schedules

How to get to Uz Brussel by Train

Click on the Train route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

From Flagey, Brussel 70 min
walking.svg
Train - GERAARDSBERGEN - MECHELEN
Train - BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST
walking.svg
From Diegem Kouterveld, Zaventem 78 min
walking.svg
Train - LEUVEN - S GRAVENBRAKEL
Train - DENDERMONDE - AALST
walking.svg
From Bruxelles-Luxembourg - Brussel-Luxemburg, Brussel 44 min
Train - BRUSSEL-LUXEMBURG - AALST
walking.svg
From Gare Du Midi - Zuidstation, Brussel 51 min
Train - MOESKROEN - SINT-NIKLAAS
walking.svg

Questions & Answers

What are the closest stations to Uz Brussel?

  • The closest stations to Uz Brussel are:
    • Uz Brussel is 78 meters away, 2 min walk
    • Jette Uz Brussel Hospitaal is 88 meters away, 2 min walk
    • Jette Uz Brussel Laarbeek is 252 meters away, 4 min walk

Which Bus lines stop near Uz Brussel?

Get directions from your current location
Moovit is the world's #1 transit app.
Supports over 2200 cities in 80 + countries worldwide!
Google Play badge AppStore badge

Traveling to Uz Brussel in Belgium has never been so easy. Use Moovit to get detailed step by step directions as you travel from your current location or from a top attraction or any major public transit station.

View detailed routes on a map, see bus and train schedules, arrival times, and service alerts so you know exactly how to get to Uz Brussel.

When traveling to Uz Brussel use Moovit's Live Directions with Get Off Notifications to know exactly where and how far to walk, how long to wait for your line , and how many stops are left. Moovit will alert you when it’s time to get off — no need to constantly re-check whether yours is the next stop.

Uz Brussel
Uz Brussel Het Universitair Ziekenhuis Brussel (vroegere naam AZ-VUB: Academisch Ziekenhuis VUB) is het ziekenhuis van de Vrije Universiteit Brussel. Het is verbonden aan de Faculteit Geneeskunde en Farmacie van de VUB, en werkt nauw samen met het departement Gezondheidszorg van de Erasmushogeschool Brussel. Deze drie vormen samen met Health City de Medische campus Jette. Deze is gevestigd in Jette, een van de 19 gemeenten van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest. Het UZ Brussel heeft een regionale functie, is zo de thuisbasis van een MUG-dienst, maar heeft ook een opleidingsfunctie, bijvoorbeeld voor studenten geneeskunde van de VUB en voor studenten verpleegkunde van de Erasmushogeschool Brussel. Verder wordt er ook aan wetenschappelijk onderzoek gedaan. Het ziekenhuis heeft 2875 werknemers en 721 bedden, en is jaarlijks goed voor 25.000 opnames en 400.000 ambulante patiënten. De voertaal is Nederlands en het ziekenhuis heeft een pluralistische visie. Het bestaat uit een ziekenhuis voor volwassenen, met een polikliniek, en een kinderziekenhuis. Vooral het centrum voor Reproductieve Geneeskunde is internationaal bekend. Het vervult een pioniersrol voor reproductieve technieken. Zo werd er ICSI (Intracytoplasmatische sperma-injectie) ontwikkeld. Er zijn echter nog een groot aantal diensten, waaronder de grootste spoedgevallendienst van Vlaanderen. Aan het UZ Brussel zijn drie bushaltes: "Brandweer-UZ Brussel", "Laarbeek UZ-Brussel" en "UZ Brussel". De eerste twee zijn stopplaatsen voor de MIVB-bussen 13, 53 en 84, de laatste is de eindhalte van de bussen 13, 14 en 15. Aan de drie haltes stopt ook bus 820 van De Lijn.

Closest stations to Uz Brussel in Belgium

Moovit - Your local transit app for Android and iOS
Moovit Live arrivals, Schedules, Maps