Saltar al contenido principal

¿Cómo llegar en Autobús o Tren a Station Lede en Lede?

Estaciones de Autobús cerca de Station Lede en Lede

Nombre de la estación Distancia
Lede Voetgangersbrug 8 min a pie
Lede Rammelstraat 12 min a pie

Estaciones de Tren cerca de Station Lede en Lede

Nombre de la estación Distancia
Serskamp 39 min a pie
Vijfhuizen 48 min a pie
Wichelen 51 min a pie

Líneas de Autobús a Station Lede en Lede

Nombre de la línea Dirección
58 Wetteren - Serskamp - Lede - Hofstade - Aalst
59 Wetteren - Oordegem - Lede - Hofstade - Aalst
98 Aalst - Erpe Vijfhuizen - Lede - Uitbergen

Preguntas y respuestas

 • Con las restricciones del Covid-19, ¿es posible llegar a Station Lede en Lede en transporte público?

  Existen restricciones de movilidad en el transporte público en Lede debido al Covid-19. Puede afectar a los horarios y las líneas relevantes para tu viaje a Station Lede en Lede.

  Más detalles
 • ¿Cuáles son las paradas más cercanas a Station Lede?

  Las paradas más cercanas a Station Lede son:

  • Lede Voetgangersbrug está a 580 m de distancia, 8 minutos andando.
  • Lede Rammelstraat está a 924 m de distancia, 12 minutos andando.
  • Serskamp está a 3023 m de distancia, 39 minutos andando.
  • Vijfhuizen está a 3654 m de distancia, 48 minutos andando.
  • Wichelen está a 3997 m de distancia, 51 minutos andando.
  Más detalles
 • ¿Qué líneas de Autobús se detienen cerca de Station Lede?

  Estas líneas de Autobús se detienen cerca de Station Lede: 58, 59.

  Más detalles
 • ¿Qué líneas de Tren se detienen cerca de Station Lede?

  Estas líneas de Tren se detienen cerca de Station Lede: IC.

  Más detalles
Mapa Station Lede Las imágenes pueden estar sujetas a derechos de autor. Descubre más en Wikipedia
La app de movilidad urbana más popular en Belgium.
Todas las opciones de movilidad en una app
Descárgala en Google Play Descárgala en la App Store

Transporte público a Station Lede en Lede

¿Te preguntas cómo llegar a Station Lede en Lede, Bélgica? Moovit te ayuda a encontrar la mejor manera de llegar a Station Lede con indicaciones paso a paso desde la estación de transporte público más cercana.

Moovit proporciona mapas gratuitos y direcciones en vivo para ayudarte a navegar por tu ciudad. Mira los horarios, las rutas, los servicios y descubre cuánto tiempo vas a tardar en llegar a Station Lede en tiempo real.

¿Buscas la estación o parada más cercana a Station Lede? Mira esta lista de paradas más cercanas a tu destino: Lede Voetgangersbrug; Lede Rammelstraat; Serskamp; Vijfhuizen; Wichelen.

Puedes llegar a Station Lede en Autobús o Tren. Éstas son las líneas y rutas que tienen paradas cercanas Autobús: 58, 59 Tren: IC

¿Quieres ver si hay otra ruta que te lleve allí antes? Moovit te ayuda a encontrar rutas y horarios alternativos. Obtén fácilmente instrucciones y direcciones desde Station Lede con la aplicación Moovit o desde el sitio web.

Hacemos que viajar a Station Lede sea fácil, por eso más de 865 millones de usuarios, incluidos los usuarios de Lede, confían en Moovit como la mejor aplicación de transporte público. No necesitas descargar una aplicación de autobús individual o una aplicación de tren, Moovit es tu aplicación de transporte todo en uno, que te ayuda a encontrar el mejor horario de autobús o de tren disponible.

Station Lede, Lede
Station Lede, Lede Station Lede is een spoorwegstation in de gemeente Lede op spoorlijn 50 (Brussel - Gent). Op 1852 verwierven J.A. De Mot en J.B. Gendebien een concessie op de aanleg van een spoorlijn van Brussel naar Aat via Denderleeuw. In Denderleeuw zou de spoorlijn dan nog eens vertakken naar Schellebelle en Dendermonde toe (via Aalst). De door hen opgerichte firma kreeg de naam Société anonyme du chemin de fer de Dendre-et-Waes et de Bruxelles vers Gand, par Alost mee. De Staat zou de lijn uitbaten. De stations op de lijn werden allen ontworpen door de beroemde architect Jean-Pierre Cluysenaar. Hij verdeelde zijn stations in drie types: de eenvoudige haltes, de stations de campagne (plattelandsstations) en stations de ville (stadsstations). Op 1 mei 1856 werd te Lede een stationsgebouw van het type station de campagne opgericht. De stijlstroming was Vlaamse neorenaissance. In tegenstelling tot de andere stations op de lijn was het stationsgebouw te Lede symmetrisch van opbouw: het bestond uit één hoog middendeel geflankeerd door twee lagere zijvleugels. Het huidige stationsgebouw dateert uit de jaren 70 van de 20e eeuw. Het is ontworpen door Juliaan Moens. Net als vele andere stations gebouwd in die periode is het een sobere onopvallende constructie waar de functie van het gebouw zo veel mogelijk weggestoken wordt: het is een station, maar het had net zo goed een school of bibliotheek kunnen zijn. Het bestaat uit één bouwlaag met plat dak waar loket en dienstlokalen in ondergebracht zijn. Een typisch gegeven uit zijn tijd is de grote kale wachtzaal met oranje stoelen. Via perron 1 kan men aan de achterzijde van het gebouwtje de toiletten bereiken, ze zijn gratis en proper. Te Erembodegem is van de dezelfde architect een soortgelijk stationsgebouw terug te vinden. Lede beschikt over twee perrons die door een tunnel met elkaar in verbinding staan. De tunnel is goed onderhouden en graffitivrij. Een minpunt zijn echter de trappen: rolstoelgebruikers ondervinden hierdoor de grootste moeite om perron 2 te bereiken. Omdat het station reeds over een grote wachtzaal beschikt zijn op perron 1 geen wacht- of schuilhuisjes te vinden. Perron 2 heeft die wel, al zijn het oude exemplaren in relatief slechte staat. De afgelopen jaren werden de oude schuilhuisjes afgebroken en werden de perrons vernieuwd en opgehoogd. In de loop van 2021 zullen de loketten hier hun deuren sluiten en zal het station een stopplaats worden.Naast het station zijn op twee plaatsen gratis overdekte, maar onbewaakte fietsstallingen te vinden. Tevens bevindt er zich een gratis pendelaarsparking. Weliswaar staat de parking op weekdagen vaak vol. Verder is er voor het stationsgebouw een bushalte van De Lijn. Hier stoppen lijn 58 / 59 (Aalst - Lede - Wetteren) alsook de belbus Lede - Erpe-Mere.
Cómo llegar a Station Lede en transporte público - Sobre el lugar
Las imágenes pueden estar sujetas a derechos de autor. Descubre más en Wikipedia
¡Es más fácil llegar a Station Lede con la app!