Saltar al contenido principal

¿Cómo llegar en Autobús o Tren ligero a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen?

Direcciones a Van Cauwelaertsluis (Antwerpen) en transporte público

Las siguientes líneas de transporte tienen rutas que pasan cerca de Van Cauwelaertsluis

 • Autobús Autobús: 764

¿Cómo llegar a Van Cauwelaertsluis en Autobús?

Pulsa en la ruta de Autobús para ver indicaciones paso a paso con mapas, tiempos de llegada de línea y horarios actualizados.

Estaciones de Autobús cerca de Van Cauwelaertsluis en Antwerpen

Nombre de la estación Distancia
Antwerpen Wijtvliet 12 min a pie
Antwerpen Kaai 506 117 min a pie

Líneas de Autobús a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen

Nombre de la línea Dirección
764 Fr. Rooseveltplaats - Van Cauwelaertsluis
760 Bevrijdingsdok - Noorderlaan - Antwerpen

Preguntas y respuestas

 • ¿Cuáles son las paradas más cercanas a Van Cauwelaertsluis?

  Las paradas más cercanas a Van Cauwelaertsluis son:

  • Antwerpen Wijtvliet está a 896 m de distancia, 12 minutos andando.
  • Antwerpen Kaai 506 está a 9180 m de distancia, 117 minutos andando.
  Más detalles
 • ¿Qué líneas de Autobús se detienen cerca de Van Cauwelaertsluis?

  Estas líneas de Autobús se detienen cerca de Van Cauwelaertsluis: 764.

  Más detalles
 • ¿A qué distancia está la parada de autobús de Van Cauwelaertsluis en Antwerpen?

  La parada de autobús más cercana a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen está a 12 min a ​​pie

  Más detalles
 • ¿Cuál es la parada de autobús más cercana a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen?

  La parada Antwerpen Wijtvliet es la más cercana a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen.

  Más detalles
La app de movilidad urbana más popular en Belgium.
Todas las opciones de movilidad en una app
Descárgala en Google Play Descárgala en la App Store

Transporte público a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen

¿Te preguntas cómo llegar a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen, Bélgica? Moovit te ayuda a encontrar la mejor manera de llegar a Van Cauwelaertsluis con indicaciones paso a paso desde la estación de transporte público más cercana.

Moovit proporciona mapas gratuitos y direcciones en vivo para ayudarte a navegar por tu ciudad. Mira los horarios, las rutas, los servicios y descubre cuánto tiempo vas a tardar en llegar a Van Cauwelaertsluis en tiempo real.

¿Buscas la estación o parada más cercana a Van Cauwelaertsluis? Mira esta lista de paradas más cercanas a tu destino: Antwerpen Wijtvliet; Antwerpen Kaai 506.

Puedes llegar a Van Cauwelaertsluis en Autobús o Tren ligero. Éstas son las líneas y rutas que tienen paradas cercanas Autobús: 764

¿Quieres ver si hay otra ruta que te lleve allí antes? Moovit te ayuda a encontrar rutas y horarios alternativos. Obtén fácilmente instrucciones y direcciones desde Van Cauwelaertsluis con la aplicación Moovit o desde el sitio web.

Hacemos que viajar a Van Cauwelaertsluis sea fácil, por eso más de 930 millones de usuarios, incluidos los usuarios de Antwerpen, confían en Moovit como la mejor aplicación de transporte público. No necesitas descargar una aplicación de autobús individual o una aplicación de tren, Moovit es tu aplicación de transporte todo en uno, que te ayuda a encontrar el mejor horario de autobús o de tren disponible.

Van Cauwelaertsluis, Antwerpen
Van Cauwelaertsluis, Antwerpen De Van Cauwelaertsluis is een zeesluis in de haven van Antwerpen. De sluis is 270 meter lang en 35 meter breed en heeft TAW-diepte van 9,83 meter. Op 13 augustus 1928 werd de sluis, toen "Kruisschanssluis" geheten, plechtig in gebruik genomen. De bouw van de sluis was één van Belgiës eerste openbare werken. Het schip m/s "Albertville" met het vorstenpaar koning Albert I en koningin Elisabeth van België aan boord, voer toen als eerste schip de sluis binnen. De sluis werd op 10 augustus 1962 hernoemd tot "Van Cauwelaertsluis", naar Frans Van Cauwelaert, die tussen 1921 en 1932 burgemeester was van de stad Antwerpen en die als havenschepen zorgde voor een uitbreiding van de haven in noordelijke richting. De brug aan de rivierkant is de Van Cauwelaertbrug en de dokkantbrug is de Kruisschansbrug. De VHF-werkkanalen voor de complexsluizen zijn 71, voor oproep. Andere werkkanalen 8 voor aankomende zeeschepen met loods en 71 voor de binnenvaart. Kanaal 74 blijft voor de dokken, en doorvaart van de Kanaaldokken B1 en B2. De Royerssluis kon maar één of twee zeeschepen tegelijk versassen, en die mochten niet al te groot zijn. In de loop der tijden werden de schepen dan ook groter, met méér tonnenmaat en laadcapaciteit. Dat de Van Cauwelaertsluis erbij kwam, was toen een zege voor de stad Antwerpen. Tijdens de oorlog is ze praktisch ongehavend gebleven, ondanks dat de Duitsers pogingen deden met hun V-1 en V-2 tussen 7 oktober 1944 en 30 maart 1945, om de haven met hun "vliegende bommen" te raken. Uiteindelijk kregen de stad en zijn randgemeenten het zwaarder te verduren. Vanaf 2000 is de Van Cauwelaertsluis uitsluitend voor binnenvaart bedoeld. Alleen als er andere sluizen buiten dienst zijn, wordt de sluis ook voor zeevaart in bedrijf gezet. De THV Roegiers-Depret-VBSC-Egemin heeft de opdracht gekregen om de sluis te renoveren. Op 7 december 2009 werd de sluis voor 13 maanden gesloten, zowel voor scheepvaart als wegverkeer. De 80 jaar oude sluis is dringend aan renovatie toe. Zo komen er nieuwe deuren, met geleidingsrails op de bodem. Het scheepvaartverkeer wordt omgeleid langs de Boudewijnsluis.
Cómo llegar a Van Cauwelaertsluis en transporte público - Sobre el lugar
Las imágenes pueden estar sujetas a derechos de autor. Descubre más en Wikipedia

Líneas de transporte público con paradas más cercanas a Van Cauwelaertsluis en Antwerpen

¡Es más fácil llegar a Van Cauwelaertsluis con la app!