Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Ampumarata paikassa Elimäki kulkuvälineellä Bussi?

Reittiohjeet määränpäähän Ampumarata Elimäki joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Ampumarata ohi

Kysymyksiä & Vastauksia

  • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Ampumarata?

    Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Ampumarata: 46, 47.

    Lisää yksityiskohtia
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kouvola.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Ampumarata, Elimäki

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Ampumarata kaupungissa Elimäki, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Ampumarata vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Ampumarata.

Voit päästä kohteeseen Ampumarata liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 46, 47

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Ampumarata helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Ampumarata matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Elimäki, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Ampumarata, Elimäki
Matkusta määränpäähän Ampumarata helpommin sovelluksen avulla!