Bogota, Kolumbia

Aloita
Lopeta
Hae

Kierrä paikkaa Bogota julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Bogota ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Bogota.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Bogota , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Haluatko tietää, miten kaupungin Bogota työmatkaliikenne eroaa muista maailman kaupungeista? Moovit Joukkoliikenteen Hakemisto esittää faktoja ja tilastoja joukkoliikenteestä yli 150 kaupungista. Selvitä keskimääräiset matkustus- ja odotusajat, matkan pituuden sekä keskimääräisen matkan, jonka ihmiset kävelevät päivittäin kaupungissa Bogota. Katso, mikä Transmilenio, SITP, Funikulaari tai Juna ja asema on suosituin kaupungissa Bogota, ja paljon muuta!

Kaupungissa Bogota on 4 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Transmilenio, SITP, Funikulaari tai Juna, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Buses Troncales, SITP Urbanos, Buses Alimentadores, SITP Complementarias, SITP Especiales, Aeropuerto El Dorado, Cerro de Monserrate, Universidad de La Sabana

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2600 kaupunkia 85+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Aeropuerto El Dorado SITP Linjat kaupungissa Bogota

Cerro de Monserrate Funikulaari Linjat kaupungissa Bogota

Universidad de La Sabana Juna Linjat kaupungissa Bogota

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta