East Midlands, Yhdistynyt kuningaskunta

Aloita
Lopeta
Hae

Kierrä paikkaa East Midlands julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla East Midlands ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa East Midlands.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa East Midlands , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Millaisia työmatkat ovat kaupungissa East Midlands verrattuna muihin kaupunkeihin? Moovit Joukkoliikenteen Hakemisto kertoo faktoja ja tilastoa yli 150 kaupungin joukkoliikenteestä. Etsi keskimääräiset matkustus- ja odotusajat, joukkoliikenteellä kuljettujen matkojen pituudet ja keskimääräiset matkat, joita ihmiset kävelevät päivittäin kaupungissa East Midlands. Katso mikä on kaupungin East Midlands suosituin Juna, Bussi ja asema, sekä paljon muuta!

Kaupungissa East Midlands on 2 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Juna, Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten National Rail, Nottingham City Trs., Arriva Midlands, First, Yourbus, Stagecoach, Trent Barton, High Peak, TM Travel, Other Operators

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 1500 kaupunkia 79+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge
Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Täysimittaista kokemusta varten