Kuinka päästä kohteeseen Emmi paikassa Pärnu kulkuvälineellä Bussi?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Emmi?

Lähimmät asemat kohteeseen Emmi ovat:

  • Mere on 392 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
  • Mai Kool on 399 metriä päässä, 6 min kävelymatka.
  • Tammsaare on 513 metriä päässä, 7 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Emmi?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Emmi: 12, 16, 75, 94-3.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Emmi, Pärnu

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Emmi kaupungissa Pärnu, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Emmi vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Emmi.

Etsitkö kohteen Emmi lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Mere; Mai Kool; Tammsaare.

Voit päästä kohteeseen Emmi liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 12, 16, 75, 94-3

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Emmi helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Emmi matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Pärnu, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Emmi, Pärnu

Lähimmät asemat koheeseen Emmi kaupungissa Pärnu

Matkusta määränpäähän Emmi helpommin sovelluksen avulla!