Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Eskolanmäki paikassa Kouvola kulkuvälineellä Bussi?

Reittiohjeet määränpäähän Eskolanmäki Kouvola joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Eskolanmäki ohi

Bussi-asemat lähellä kohdetta Eskolanmäki, Kouvola

Aseman nimi Etäisyys
Eskolanmäki Tasankotie I 4 min kävely
Riihitie P (Suljettu 15.3. Alkaen Toistaiseksi) 16 min kävely
Ryhmäpuutarha P 17 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Eskolanmäki, Kouvola

Linjan nimi Suunta
10 Rekola - Eskolanmäki
13 Mielakka - Matkakeskus
3 Matkakeskus
3 Anjala
3 Myllykoski

Kysymyksiä & Vastauksia

 • Onko kohteeseen Eskolanmäki, Kouvola, mahdollista päästä joukkoliikenteellä Covid-19-rajoitusten myötä?

  Kaupungin Kouvola joukkoliikenteessä on rajoituksia Covid-19:n vuoksi. Se voi vaikuttaa aikatauluihin ja linjoihin matkallasi kohteeseen Eskolanmäki, Kouvola.

  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Eskolanmäki?

  Lähimmät asemat kohteeseen Eskolanmäki ovat:

  • Eskolanmäki Tasankotie I on 215 metriä päässä, 4 min kävelymatka.
  • Riihitie P (Suljettu 15.3. Alkaen Toistaiseksi) on 1124 metriä päässä, 16 min kävelymatka.
  • Ryhmäpuutarha P on 1267 metriä päässä, 17 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Eskolanmäki?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Eskolanmäki: 10, 3.

  Lisää yksityiskohtia
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kouvola.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Eskolanmäki, Kouvola

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Eskolanmäki kaupungissa Kouvola, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Eskolanmäki vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Eskolanmäki.

Etsitkö kohteen Eskolanmäki lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Eskolanmäki Tasankotie I; Riihitie P (Suljettu 15.3. Alkaen Toistaiseksi); Ryhmäpuutarha P.

Voit päästä kohteeseen Eskolanmäki liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 10, 3

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Eskolanmäki helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Eskolanmäki matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 865 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Kouvola, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Eskolanmäki, Kouvola
Eskolanmäki, Kouvola Eskolanmäki on Kouvolan kaupungin pienalue Kouvolan suuralueella, Kankaron kaupunginosassa. Se sijaitsee Kouvolan keskustan suuralueen eteläosassa, 2 kilometrin päässä Kouvolan keskustasta. Mainittavia rakennuksia ovat Haanojan haali, Haanojan lähikirjasto ja Eskolanmäen koulu, joka on oppilasmäärältään Kouvolan toiseksi suurin peruskoulu. Eskolanmäen koulu valittiin 1990-luvulla Suomen parhaaksi. Arkkitehtuuriltaan kerrostalovaltainen Eskolanmäki edustaa 1970-luvun pelkistettyä tyyliä. Alueen itäosassa Viialankadulla on yksikerroksisia rivitaloja aidattuine pihapiireineen, joita saattoi bongata Kouvolan Sanomien Poonah-pilapiirroksista. Alueen keskiosassa on kaupungin vuokrataloja. Eskolanmäen etelä- ja itäpuolella on myös uudehkoa pientaloasutusta, kuten Pyydysmäen alue. Asutuksen lomassa on noin kolmen kilometrin mittainen pururata, joka on lumiseen aikaan murtomaahiihtolatu.
Matkusta määränpäähän Eskolanmäki helpommin sovelluksen avulla!