Kuinka päästä kohteeseen Hiekkaharjun Asema paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi, Juna

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Hiekkaharjun Asema yllä olevasta sijainnista paikassa Helsinki käyttäen kulkuvälinettäBussi, Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

How to get to Hiekkaharjun Asema by Juna

Click on the Juna route to see step by step directions with maps, line arrival times and updated time schedules.

Paikasta Malmin Sairaala, Helsinki 27 min
walking.svg
Juna - I

I

Paikasta Helsingin Uusi Yhteiskoulu, Helsinki 24 min
walking.svg
Juna - I

I

Paikasta Maunulan Yhteiskoulu Ja Helsingin Matematiikkalukio, Helsinki 45 min
walking.svg
Juna - N

N

Paikasta Linnanmaki, Vantaa 32 min
walking.svg
Juna - P

P

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Hiekkaharjun Asema?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Hiekkaharjun Asema ovat:
    • Vehkatie on 195 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Talkootie on 362 metriä päässä, 5 min kävelymatka
    • Vesijohdontie on 434 metriä päässä, 6 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Hiekkaharjun Asema?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Hiekkaharjun Asema?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 1500 kaupunkia 79+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Matkustaminen määränpäähän Hiekkaharjun Asema paikassa Helsinki ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käytä Moovitia saadaksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet matkustaessasi nykyisestä sijainnistasi tai parhaasta nähtävyydestä tai mistä tahansa suuresta julkisen liikenteen asemasta.

Tarkastele yksityiskohtaisia reittejä kartalla, näe bussi- ja juna-aikatalut, saapumisajat, ja palveluhälytykset, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset määränpäähän Hiekkaharjun Asema.

Matkustaessasi määränpäähän Hiekkaharjun Asema , käytä Moovitin Live-reittiohjeita Jää Pois -Ilmoitusten kanssa, jotta tiedät tarkalleen milloin sinun tulee jäädä pois kyydistä ja kuinka kauas sinun täytyy kävellä, kuinka kauan sinun täytyy odottaa seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa sinulle, kun on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei enää tarvitse jatkuvasti tarkastaa onko seuraava sinun pysäkkisi.

Hiekkaharjun Asema
Hiekkaharjun Asema Hiekkaharjun rautatieasema (lyh. Hkh, ruots. Sandkulla järnvägsstation) on lähijunien käyttämä asema Vantaalla Jokiniemen kaupunginosassa lähellä Hiekkaharjua. Asema sijaitsee noin 17 kilometriä Helsingin rautatieasemasta pohjoiseen Keravan kaupunkiradan varrella. Asema avattiin vuonna 1931, kun Tikkurilan taajama oli levinnyt niin pitkälle pohjoiseen että sen katsottiin tarvitsevan toisen rautatieliikennepaikan Tikkurilan rautatieaseman lisäksi. Se sai nimen Hiekkaharju-Sandkulla sijainnistaan kaakosta luoteeseen radan alla kulkevalla harjulla. Aseman avaamisen jälkeen myös sitä ympäröinyttä asuinaluetta ryhdyttiin kutsumaan Hiekkaharjuksi. Nykyisin Hiekkaharju on virallisesti aseman länsipuolisen kaupunginosan nimi. Hiekkaharjun asema on toiminut välietappina Keravan kaupunkirataa rakennettaessa. Pääradan kolmas raide otettiin vuonna 1972 käyttöön välillä Helsinki–Hiekkaharju ja sitä jatkettiin 1981 Keravalle asti. Vuoteen 1975 asti aseman kohdalla sijaitsi tasoristeys, joka korvattiin alikululla. Pääradan neljäs raide valmistui ensin vuonna 1996 välille Helsinki–Hiekkaharju ja ulotettiin Keravalle vuonna 2004. Kaupunkiradan valmistumisen yhteydessä vuonna 2004 Hiekkaharjun asema uudistettiin perusteellisesti. Samalla P-juna, joka ajoi Helsingistä Hiekkaharjuun, lopetettiin ja korvattiin I-junalla, joka ajoi Helsingistä vain Tikkurilaan asti, kunnes Kehärata avattiin 1. heinäkuuta 2015.Riihimäen suuntaan ja lentoasemalle liikennöidään raiteelta 3 ja Helsinkiin raiteelta 4. Aseman länsipuolella on kaksi raidetta, joita käyttävät aseman ohittavat kauko- ja lähijunat. Kehärata haarautuu pääradasta Hiekkaharjun ja Koivukylän aseman puolivälissä.
Kuinka päästä määränpäähän Hiekkaharjun Asema käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Lähimmät asemat koheeseen Hiekkaharjun Asema kaupungissa Helsinki

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Täysimittaista kokemusta varten