Israel, Israel

Aloita
Lopeta
Hae

Kierrä paikkaa Israel julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Israel ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Israel.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Israel , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Millaisia työmatkat ovat kaupungissa Israel verrattuna muihin kaupunkeihin? Moovit Joukkoliikenteen Hakemisto kertoo faktoja ja tilastoa yli 150 kaupungin joukkoliikenteestä. Etsi keskimääräiset matkustus- ja odotusajat, joukkoliikenteellä kuljettujen matkojen pituudet ja keskimääräiset matkat, joita ihmiset kävelevät päivittäin kaupungissa Israel. Katso mikä on kaupungin Israel suosituin Bussi, Juna, Raitiovaunu ja asema, sekä paljon muuta!

Kaupungissa Israel on 3 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, Juna, Raitiovaunu, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten דן (Dan), אגד (Egged), מטרופולין (Metropoline), קווים (Kavim), אפיקים (Afikim), רכבת ישראל (Israel Railways), נתיב אקספרס (Nateev Express), סיטי פס (Citypass), דן באר שבע (Dan Beer-Sheva), דן בדרום (Dan Badarom)

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 1500 kaupunkia 79+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

סיטי פס (Citypass) Raitiovaunu Linjat kaupungissa Israel

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Täysimittaista kokemusta varten