Siirry pääsisältöön

Kajaani Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kajaani
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Kajaani julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Kajaani ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Kajaani.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Kajaani , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Kajaani tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Kajaani? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Kajaani julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Kajaani sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Kajaani on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Vekka Group Oy, Oulaisten Liikenne Oy, Kainuun Tilausliikenne P. Jääskeläinen Ky

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta