Kuinka päästä kohteeseen Kauklahden Asema paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi tai Juna

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Kauklahden Asema yllä olevasta sijainnista paikassa Helsinki käyttäen kulkuvälinettäBussi tai Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Miten päästä kohteeseen Kauklahden Asema joukkovälineellä Bussi

Klikkaa Bussi -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Laaksolahden Tekonurmi 51 min
Bussi - 565

565

Bussi - 118

118

Paikasta HSL Bussi 15, Espoo 43 min
walking.svg
Bussi - 213

213

Paikasta Lippulaiva, Espoo 32 min
Bussi - 146

146

Bussi - 165

165

Paikasta HSL Tapiolan linja-autoterminaali 63 min
walking.svg
Bussi - 118

118

Paikasta Kuninkainen / Konungsböle 43 min
walking.svg
Bussi - 532

532

Bussi - 213

213

Miten päästä kohteeseen Kauklahden Asema joukkovälineellä Juna

Klikkaa Juna -reittiä nähdäksesi vaiheittaiset ohjeet ja kartat, linjan saapumisajat sekä päivitetyt aikataulut.

Paikasta Laaksolahden Tekonurmi 66 min
walking.svg
Juna - U

U

Paikasta HSL Bussi 15, Espoo 29 min
walking.svg
Juna - U

U

Paikasta Kuninkainen / Konungsböle 26 min
walking.svg
Juna - U

U

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kauklahden Asema?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Kauklahden Asema ovat:
    • Hansakallio on 163 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Kauklahden Asema on 167 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Hansakartano on 194 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Hollanninmylly on 290 metriä päässä, 5 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Kauklahden Asema?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kauklahden Asema?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 2200 kaupunkia 80+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Katso kaikki reitit, jotka pysähtyvät pysäkillä Kauklahden Asema kaupungissa Helsinki, Suomi.

Etkö etsi pysäkkiä Kauklahden Asema? Haluatko etsiä lähimmät Bussi tai Juna -asemat? Valitse toinen asema tai pysäkki karttanäkymästämme etsiäksesi lähimpänä olevia bussi- tai juna-asemia tai kaupungin Helsinki muita asemia.

Haluatko tietää, mitkä asemat ovat lähimpänä juuri nyt? Etsi lähelläsi olevat Bussi tai Juna -asemat lataamalla Moovit-sovellus. Sovelluksen avulla voit myös löytää lähimmät bussipysäkit tai juna-asemat tai etsiä vaihtoehtoisia reittejä ja aikatauluja pysäkille Kauklahden Asema.

Etsitkö tiettyä kohteesi lähellä olevaa asemaa? Etsi vaihtoehtoinen pysäkki tai pysäkin Kauklahden Asema lähellä oleva vaihtoehtoinen pysäkki Moovitin avulla. Valitse tältä listalta vaihtoehtoinen asema pysäkille Kauklahden Asema. Hansakallio; Kauklahden Asema; Hansakartano; Hollanninmylly.

Etsi kohteeseesi muita vaihtoehtoja, kuten Bussi tai Juna -reittejä. Seuraavat reitit kulkevat myös pysäkin Kauklahden Asema läheltä - Juna: E, U; Bussi: 118, 165, 213.

Pysäkille Kauklahden Asema matkustaminen on nyt paljon helpompaa Moovitin ansiosta. Sinulla ei tarvitse olla erillistä bussisovellusta tarkistaaksesi bussi-aikataulut tai juna-sovellusta ehtiäksesi junaan ajoissa: Moovitilla on kaikki joukkoliikennetiedot yhdessä helppokäyttöisessä ja ilmaisessa sovelluksessa. Tämän vuoksi Google Play Store ja Apple App Store valitsivat Moovitin yhdeksi parhaimmista joukkoliikennesovelluksista. Myös yli 170 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Helsinki, luottavat Moovitiin joukkoliikennetarpeissaan!

Kauklahden Asema
Kauklahden Asema Kauklahden rautatieasema (lyh. Klh, ruots. Köklax järnvägsstation, ratakm 24+277) on lähijunien asema Espoon Kauklahdessa Masalan ja Espoon asemien välissä. Asemalla on kolme raidetta: raiteelta yksi liikennöidään Kirkkonummen suuntaan ja raiteelta kaksi Espoon suuntaan. E-juna liikennöi raiteilta 2 ja 3. Asemalla on myös R-kioski, asematunneli ja asemarakennus, jossa nykyään toimii antiikkiliike. Aseman itäpäässä sijaitsi Espoon viimeinen tasoristeys. Se suljettiin yleisöltä 4. kesäkuuta 2009 ja sen korvaava alikulku valmistui vuonna 2010. Kauklahden asemarakennuksen, joka edustaa tyyliltään kansallisromantiikkaa, suunnitteli arkkitehti Bruno Granholm ja se valmistui vuonna 1903. Asemarakennus on säilynyt alkuperäisen kokoisena, mutta joitakin yksityiskohtia sen ulkomuodossa on muutettu. Samoin piirustuksin rakennettiin myös Kirkkonummen rautatieasema. Rautatieasema toi mukanaan jo ennestään vilkkaaseen maaseutukylään tiilitehtaiden rinnalle sinkkivalko- ja lasitehtaat, jotka olivat toiminnassa toiseen maailmansotaan saakka.Vuosina 1944–1956 Kauklahden asema oli raja-asema, sillä se sijaitsi lähellä Porkkalan vuokra-alueen rajaa. Vuonna 1947 saatiin aikaan sopimus, jonka mukaan Helsingin ja Turun välillä liikennöivät matkustajajunat saivat kulkea alueen läpi. Kauklahdessa samoin kuin vuokra-alueen toisella puolella sijainneella Tähtelän rautatieasemalla junat joutuivat pysähtymään noin puoleksi tunniksi, ja niihin vaihdettiin läpikulun ajaksi neuvostoliittolainen veturi ja vaunujen ikkunaluukut suljettiin, jotta matkustajat eivät näkisi vuokra-alueelle. Lisäksi vaunuihin nousivat neuvostoliittolaiset sotilaspoliisit valvomaan järjestystä kauttakulun ajaksi. Helsingistä lähteneet paikallisjunat kuitenkin kulkivat vielä lähempänä vuokra-alueen rajaa sijainneelle Luoman rautatieasemalle saakka.Porkkalan vuokra-alueen palautuksen jälkeen Kauklahden aseman merkitys väheni, koska paikallisjunat eivät enää yöpyneet siellä, ja asemalla sijainnut veturitalli purettiin 1960-luvun lopulla. Kauklahden ratapihaa uusittiin vuonna 1993, kun sinne rakennettiin alikulkutunneli ja uudet laiturit. Lipunmyynti Kauklahden asemalla lopetettiin vuonna 1997. E-junien pääteasema siirrettiin Espoosta Kauklahteen vuonna 2007. Museovirasto on luokitellut Kauklahden asema-alueen valtakunnallisesti merkittäväksi suojelukohteeksi.
Kuinka päästä määränpäähän Kauklahden Asema käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta

Lähimmät asemat koheeseen Kauklahden Asema kaupungissa Helsinki

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta