Kuinka päästä kohteeseen Kauklahden Asema paikassa Helsinki kulkuvälineellä Bussi, Juna

Aloita
Lopeta
Hae

Reittiohjeet määränpäähän Kauklahden Asema yllä olevasta sijainnista paikassa Helsinki käyttäen kulkuvälinettäBussi, Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut, saapuvat linjat ja yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla.

Klikkaa reittiä nähdäksesi päivitetyt aikataulut

Kuinka päästä määränpäähän Kauklahden Asema kulkuvälineellä Bussi

Klikkaa reittiä nähdäksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla, linjojen saapumisajat ja päivitetyt linja-aikataulut.

Paikasta Laaksolahden Tekonurmi 50 min
Bussi - 565
565
Bussi - 118
118
Paikasta Subway 56 min
Bussi - 118
118
Paikasta Pohjois-Tapiolan Koulu Ja Lukio, Espoo 70 min
walking.svg
Bussi - 113
113
Bussi - 118
118
Paikasta S-market Grani 43 min
Bussi - 224
224
Bussi - 118
118
Paikasta HSL Tapiolan linja-autoterminaali 58 min
Bussi - 118
118

Kuinka päästä määränpäähän Kauklahden Asema kulkuvälineellä Juna

Klikkaa reittiä nähdäksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet kartalla, linjojen saapumisajat ja päivitetyt linja-aikataulut.

Paikasta Laaksolahden Tekonurmi 67 min
walking.svg
Juna - U
U
Paikasta Pohjois-Tapiolan Koulu Ja Lukio, Espoo 73 min
walking.svg
Juna - E
E
Paikasta S-market Grani 17 min
Juna - E
E

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Kauklahden Asema?

  • Lähimmät asemat kohteeseen Kauklahden Asema ovat:
    • Hansakallio on 163 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Kauklahden Asema on 167 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Hansakartano on 194 metriä päässä, 3 min kävelymatka
    • Hollanninmylly on 290 metriä päässä, 5 min kävelymatka

Mitkä Juna linjan pysäkit lähellä kohdetta Kauklahden Asema?

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Kauklahden Asema?

Hae reittiohjeet nykyisestä sijainnistasi
Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 1500 kaupunkia 79+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Matkustaminen määränpäähän Kauklahden Asema paikassa Helsinki ei ole koskaan ollut näin helppoa. Käytä Moovitia saadaksesi yksityiskohtaiset reittiohjeet matkustaessasi nykyisestä sijainnistasi tai parhaasta nähtävyydestä tai mistä tahansa suuresta julkisen liikenteen asemasta.

Tarkastele yksityiskohtaisia reittejä kartalla, näe bussi- ja juna-aikatalut, saapumisajat, ja palveluhälytykset, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset määränpäähän Kauklahden Asema.

Matkustaessasi määränpäähän Kauklahden Asema , käytä Moovitin Live-reittiohjeita Jää Pois -Ilmoitusten kanssa, jotta tiedät tarkalleen milloin sinun tulee jäädä pois kyydistä ja kuinka kauas sinun täytyy kävellä, kuinka kauan sinun täytyy odottaa seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa sinulle, kun on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei enää tarvitse jatkuvasti tarkastaa onko seuraava sinun pysäkkisi.

Kauklahden Asema
Kauklahden Asema Kauklahden rautatieasema (lyh. Klh, ruots. Köklax järnvägsstation, ratakm 24+277) on lähijunien asema Espoon Kauklahdessa Masalan ja Espoon asemien välissä. Asemalla on kolme raidetta: raiteelta yksi liikennöidään Kirkkonummen suuntaan ja raiteelta kaksi Espoon suuntaan. E-juna liikennöi raiteilta 2 ja 3. Asemalla on myös R-kioski, asematunneli ja asemarakennus, jossa nykyään toimii antiikkiliike. Aseman itäpäässä sijaitsi Espoon viimeinen tasoristeys. Se suljettiin yleisöltä 4. kesäkuuta 2009 ja sen korvaava alikulku valmistui vuonna 2010. Kauklahden asemarakennuksen, joka edustaa tyyliltään kansallisromantiikkaa, suunnitteli arkkitehti Bruno Granholm ja se valmistui vuonna 1903. Asemarakennus on säilynyt alkuperäisen kokoisena, mutta joitakin yksityiskohtia sen ulkomuodossa on muutettu. Samoin piirustuksin rakennettiin myös Kirkkonummen rautatieasema. Rautatieasema toi mukanaan jo ennestään vilkkaaseen maaseutukylään tiilitehtaiden rinnalle sinkkivalko- ja lasitehtaat, jotka olivat toiminnassa toiseen maailmansotaan saakka.Vuosina 1944–1956 Kauklahden asema oli raja-asema, sillä se sijaitsi lähellä Porkkalan vuokra-alueen rajaa. Vuonna 1947 saatiin aikaan sopimus, jonka mukaan Helsingin ja Turun välillä liikennöivät matkustajajunat saivat kulkea alueen läpi. Kauklahdessa samoin kuin vuokra-alueen toisella puolella sijainneella Tähtelän rautatieasemalla junat joutuivat pysähtymään noin puoleksi tunniksi, sillä niihin vaihdettiin läpikulun ajaksi neuvostoliittolainen veturi ja vaunujen ikkunaluukut suljettiin, jotta matkustajat eivät näkisi vuokra-alueelle. Lisäksi vaunuhin nousivat neuvostoliittolaiset sotilaspoliisit valvomaan järjestystä kauttakulun ajaksi. Helsingistä lähteneet paikallisjunat kuitenkin kulkivat vielä lähempänä vuokra-alueen rajaa sijainneelle Luoman rautatieasemalle saakka.Porkkalan vuokra-alueen palautuksen jälkeen Kauklahden aseman merkitys väheni, koska paikallisjunat eivät enää yöpyneet siellä, ja niinpä asemalla sijainnut veturitalli purettiin 1960-luvun lopulla. Kauklahden ratapihaa uusittiin vuonna 1993, kun sinne rakennettiin alikulkutunneli ja uudet laiturit. Lipunmyynti Kauklahden asemalla lopetettiin vuonna 1997; toisaalta E-junien pääteasema siirrettiin Espoosta Kauklahteen vuonna 2007. Museovirasto on luokitellut Kauklahden asema-alueen valtakunnallisesti merkittäväksi suojelukohteeksi.
Kuinka päästä määränpäähän Kauklahden Asema käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
People also search for:

Lähimmät asemat koheeseen Kauklahden Asema kaupungissa Helsinki

Moovit - Paikallinen joukkoliikennesovelluksesi Androidille ja iOS:lle
Moovit Täysimittaista kokemusta varten