Siirry pääsisältöön

Kokkola Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kokkola
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Bussi-toimijat

Kierrä paikkaa Kokkola julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Kokkola ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Kokkola.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Kokkola , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Kokkola tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Kokkola? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Kokkola julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Kokkola sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.