Siirry pääsisältöön

Kuopio Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Kuopio
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Kuopio julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Kuopio ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Kuopio.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Kuopio , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Kuopio tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Kuopio? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Kuopio julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Kuopio sekä kaikki bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Kuopio on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Koiviston Auto Kuopio Oy, Oy Pohjolan liikenne Ab, Kuopion Tila-Auto Oy, Savonlinja Oy, Iisalmi, Pohjolan Matka (Pohjolan Turistiauto Oy), Remoted Oy, Kymen Charterline Oy

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta