Siirry pääsisältöön

Lappeenranta Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Lappeenranta
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Lappeenranta julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Lappeenranta ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Lappeenranta.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Lappeenranta , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Lappeenranta tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Lappeenranta? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Lappeenranta julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Lappeenranta sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Lappeenranta on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Kuljetus Mikkonen Oy, TOIMI VENTO KY, V-S Bussipalvelut Oy, Savonlinja Oy, Soisalon liikenne Oy

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta