Siirry pääsisältöön

Mikkeli Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Mikkeli
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Mikkeli julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Mikkeli ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Mikkeli.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Mikkeli , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Mikkeli tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Mikkeli? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Mikkeli julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Mikkeli sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Mikkeli on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Tilausliikenne Linjakas Oy, Soisalon Liikenne Oy, Tilausliikenne Himanen, Ihastjärven Linja Oy, Saimaan Turistiliikenne Oy, Hanskin Tilausliikenne, Tuplabus, Kantamatkat

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta