Siirry pääsisältöön

Kuinka päästä kohteeseen Muurame kulkuvälineellä Bussi?

Muurame kartta Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta

Reittiohjeet määränpäähän Muurame joukkoliikenteellä

Seuraavien joukkoliikennelinjojen reitit kulkevat kohteen Muurame ohi

Bussi-asemat, jotka ovat lähellä kohdetta Muurame

Aseman nimi Etäisyys
Virastotalo Muurame 1 min kävely
Virastotie P 5 min kävely
Virastotie E 5 min kävely

Bussi-linjat kohteeseen Muurame

Linjan nimi Suunta
21 Virastotie P
21M Virastotie P
14 Keskusta 1
21 Kauppatori 11
21M Kauppatori 11
14 Kolkkapolku
14M Kolkkapolku

Kysymyksiä & Vastauksia

 • Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Muurame?

  Lähimmät asemat kohteeseen Muurame ovat:

  • Virastotalo Muurame on 12 metriä päässä, 1 min kävelymatka.
  • Virastotie P on 309 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  • Virastotie E on 319 metriä päässä, 5 min kävelymatka.
  Lisää yksityiskohtia
 • Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Muurame?

  Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Muurame: 14, 14M, 21.

  Lisää yksityiskohtia
Muurame kartta Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Jyväskylä.
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
Get it on Google Play Download on the App Store

Joukkoliikenne kohteeseen Muurame

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Muurame, Suomi? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Muurame vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Muurame.

Etsitkö kohteen Muurame lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Virastotalo Muurame; Virastotie P; Virastotie E.

Voit päästä kohteeseen Muurame liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 14, 14M, 21

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Muurame helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Muurame matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 930 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Muurame, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Muurame
Muurame Muurame on Suomen kunta, joka sijaitsee Keski-Suomen maakunnassa Päijänteen pohjoispään länsipuolella, Jyväskylän keskustasta etelään. Aiemmin Muurame kuului Korpilahteen, mutta jo 1810-luvun lopulla esitettiin, että se eroaisi Korpilahdesta. Senaatin vuoden 1917 lopulla tekemän päätöksen johdosta Muuramen kunta erosi Korpilahden kunnasta vuonna 1921. Säynätsalon kunta erosi Muuramesta vuonna 1924 sen johdosta, että Muurame ei säynätsalolaisten mukaan riittävästi huolehtinut Säynätsalon alueen kehityksestä, vaikka sieltä tuli yli puolet Muuramen kunnan verotuloista. Vuonna 1969 Muuramen väkiluku oli 3 364 henkeä. Vuoden 2017 lopulla Muuramessa oli 10 095 asukasta. Kunnan pinta-ala on 194,05 km², josta 50,00 km² on sisävesiä. Väestötiheys on 71,2 asukasta/km². Nykyisin Muuramella on yhteistä maarajaa ainoastaan Jyväskylän kanssa. Ennen vuotta 2009 rajanaapureita olivat Jyväskylän lisäksi Jyväskylän maalaiskunta ja Korpilahti sekä ennen vuotta 1993 Säynätsalo. Säynätsalo yhdistyi Jyväskylän kaupunkiin vuonna 1993, Jyväskylän maalaiskunta ja Korpilahti puolestaan vuonna 2009. Yhteistä vesirajaa Muuramella on edelleen paitsi Jyväskylän myös Toivakan kanssa. Muurame on asukasluvultaan nopeasti kasvava ja muutenkin hyvin menestyvä kunta. Sille on etua sijainnista Jyväskylän naapurissa. Muuramessa asukkaiden koulutustaso on korkeimpia Suomessa. Esimerkiksi insinöörin koulutuksen saaneita kunnassa on väkilukuun suhteutettuna toiseksi eniten Suomessa, heti Espoon jälkeen. Muurame valittiin 2002 Suomen luovimmaksi kunnaksi ja 2004 Suomen yrittäjäystävällisimmäksi kunnaksi. Yksi tärkeimmistä nähtävyyksistä on arkkitehti Alvar Aallon (1898–1976) suunnittelema Muuramen kirkko (1926–1929).
Kuinka päästä määränpäähän Muurame käyttäen julkista liikennettä - Lisätietoa paikasta
Kuvaa voidaan rajoittaa tekijänoikeuksin. Lue lisää Wikipediasta
Matkusta määränpäähän Muurame helpommin sovelluksen avulla!