Siirry pääsisältöön

Oulu Julkisen liikenteen matkasuunnittelija

Suosituin kaupunkiliikkumissovellus kaupungissa Oulu
Kaikki paikalliset matkustusvaihtoehdot yhdessä sovelluksessa
qrcode-img

Kierrä paikkaa Oulu julkisella liikenteellä!

Ympäriinsä matkustelu paikkakunnalla Oulu ei ole koskaan ollut näin helppoa. Seuraa yksityiskohtaisia reittiohjeita matkustaessasi mihin tahansa nähtävyyteen, kadulle tai suurelle julkisen liikenteen asemalle. Tarkastele bussi- ja juna-aikatauluja, saapumisaikoja, palveluhälytyksiä ja yksityiskohtaisia reittejä kartalla, jotta tiedät tarkalleen, miten pääset mihin tahansa paikassa Oulu.

Matkustaessasi mihin tahansa kohteeseen paikassa Oulu , käytä Moovitin Live-ohjeita Jää Pois Hälytysten kanssa tietääksesi tarkasti milloin jäädä pois kyydistä ja kuinka pitkä kävelymatka on, kuinka pitkä odotus on ennen seuraavaa linjaasi, ja kuinka monta pysäkkiä on jäljellä. Moovit ilmoittaa, milloin on aika jäädä pois kyydistä - sinun ei tarvitse enää jatkuvasti tarkistaa, onko seuraava pysäkki sinun.

Ihmettelekö, miten käytät julkista liikennettä kaupungissa Oulu tai miten maksat julkisesta liikenteestä paikassa Oulu? Moovit liikennesovellus auttaa sinua navigoimaan helposti ympäri kaupunkia, minimaalisin kustannuksin. Se sisältää julkisen liikenteen maksut, hinnat ja muut kulut. Etsitkö karttaa kaupungin Oulu julkisen liikenteen linjoista? Moovit liikennesovellus näyttää julkisen liikenteen kartat kaupungissa Oulu sekä kaikki Bussi reitit ja pysäkit interaktiivisella kartalla.

Kaupungissa Oulu on 1 joukkoliikennevälinettä, mukaan lukien: Bussi, joita ohjaa monta eri toimijaa, kuten Oulun joukkoliikenne, ELY / Oulaisten Liikenne Oy, OSL / Nobina Oy

Reaaliaikaiset saapumiset, aikataulut, kartat ja paljon muuta