Kuinka päästä kohteeseen Peetri Park paikassa Paide kulkuvälineellä Bussi?

Aloita
Lopeta
Hae

Kysymyksiä & Vastauksia

Mitkä ovat lähimmät asemat kohteeseen Peetri Park?

Lähimmät asemat kohteeseen Peetri Park ovat:

  • Raudtee on 527 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
  • Pärnuvälja on 543 metriä päässä, 7 min kävelymatka.
  • Paide Bussijaam on 1074 metriä päässä, 14 min kävelymatka.

Mitkä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Peetri Park?

Nämä Bussi linjan pysäkit lähellä kohdetta Peetri Park: 179, 348.

Moovit on maailman #1 joukkoliikennesovellus
Tukee yli 3000 kaupunkia 92+ maassa maailmanlaajuisesti!
Google Play badge AppStore badge

Joukkoliikenne kohteeseen Peetri Park, Paide

Mietitkö, miten pääset kohteeseen Peetri Park kaupungissa Paide, Viro? Moovit auttaa sinua löytämään parhaan tavan päästä kohteeseen Peetri Park vaiheittaisten ohjeiden avulla lähimmältä joukkoliikenneasemalta.

Moovit tarjoaa ilmaisia karttoja ja live-ohjeita, jotka auttavat sinua kulkemaan kaupungissa. Katso aikatauluja, reittejä ja aikatauluja sekä selvitä reaaliaikaisesti, kuinka nopeasti pääset kohteeseen Peetri Park.

Etsitkö kohteen Peetri Park lähimpänä olevaa pysäkkiä tai asemaa? Nämä pysäkit ovat lähimpänä kohdettasi: Raudtee; Pärnuvälja; Paide Bussijaam.

Voit päästä kohteeseen Peetri Park liikennevälineillä: Bussi. Näillä linjoilla ja reiteillä on lähistöllä pysäkkejä - Bussi: 179, 348

Haluatko selvittää, olisiko jokin toinen reitti nopeampi? Moovit auttaa sinua etsimään vaihtoehtoisia reittejä tai aikoja. Hanki ohjeet kohteeseen Peetri Park helposti Moovit-sovelluksen tai -sivuston kautta.

Kohteeseen Peetri Park matkustaminen on tehty helpoksi, minkä vuoksi yli 460 miljoonaa käyttäjää, mukaan lukien käyttäjät kaupungissa Paide, luottavat Moovitiin parhaana joukkoliikennesovelluksena. Sinun ei tarvitse ladata erillisiä bussi- tai junasovelluksia, sillä Moovit on all-in-one-joukkoliikennesovellus, joka auttaa sinua löytämään parhaat bussi- tai juna-aikataulut.

Peetri Park, Paide
Matkusta määränpäähän Peetri Park helpommin sovelluksen avulla!